Annonce
Midtsyd

Gram IF er klar med ketsjersport-koncept

I GIF Gram Ketsjersport kan man spille padel, udendørs og indendørs tennis, badminton og nu også bordtennis for et kontingent på 300 kroner for et halvt år.- Det koncept mener jeg ikke at have set andre steder, siger Ole Asmussen fra Gram Idrætsforening. Arkivfoto: Thomas Holl
Nu kan man spille padel, tennis, badminton og bordtennis for et samlet kontingent i foreningen.
Annonce

Gram: Kan man lide sportsgrene, som indbefatter enten ketsjere eller bat, er der nu blevet rig mulighed for at slå sig løs hos Gram Idrætsforening.

Foreningen etablerede tidligere på året GIF Gram Ketsjersport, som er et forum, hvor man kan spille padel, udendørs og indendørs tennis, badminton og bordtennis for et samlet kontingent.

Senest er bordtennis blevet en del af konceptet, som dermed er komplet.

- Vi er blevet bevilget 25.000 kroner fra DIF og DGI’s særpulje, Sommerpuljen, så vi nu også kan tilbyde bordtennis. Pengene har vi brugt på fire bordtennisborde, bat og bolde, og aktiviteten kommer til at køre sideløbende med badminton om onsdagen og lørdagen hele sæsonen. I november er tirsdagene også med, siger Ole Asmussen fra idrætsforeningen.

GIF Gram ketsjersport tilbyder alle nuværende og nye medlemmer, at de kan spille bordtennis og låne bat og bolde, når de har betalt deres kontingent.

Hvis man som ikke-medlem vil spille bordtennis eller badminton, er det gratis hver tirsdag i november fra klokken 16 og fem timer frem.

- Banerne skal bookes via app, for vi skal overholde forsamlingsforbuddet på maksimalt 10 personer. Derfor deler vi hallen op i afmærkede områder, hvor der må være to personer pr. bordtennisbord og fire personer pr. badmintonbane, siger Ole Asmussen.

- Hvis man vil være medlem og dermed få mulighed for at booke frit, så koster det 100 kroner i kontingent for resten af året, og så kan man spille alt det padel, tennis, badminton og bordtennis, man vil. Vi håber med denne pakke af sportsgrene og et samlet kontingent, der fremover vil svare til 50 kroner om måneden, at folk virkelig får lyst til at bruge de forskellige muligheder, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce