Annonce
Midtsyd

Gram Lergrav rendt over ende i sommerperioden

Det naturhistoriske museum, Gram Lergrav, har været en særdeles populær attraktion hos danskerne i sommerens løb. Arkivfoto: Mette Henriksen
Danskerne har i høj grad holdt ferie i Danmark i år, og det har man kunnet mærke hos det naturhistoriske museum i Gram, hvor besøgstallet er blevet mere end fordoblet.
Annonce

Gram: Rigtig mange danskere har på grund af corona-virussen i år holdt sommerferie indenfor landets grænser, og det har ikke mindst det naturhistoriske museum, Gram Lergrav, nydt godt af.

Her er man i løbet af sommeren nærmest blevet rendt over ende, fortæller museumsvært Karina Sørensen.

- Det er gået rigtig godt. Hvor vi på en udmærket dag sidste sommer kunne have 50 gæster inde, så har vi i år haft det dobbelte. Enkelte dage har vi endda haft besøg af tre, fire og fem gange så mange mennesker, som vi ellers ville have haft, siger Karina Sørensen.

Annonce

Mange børnefamilier

Det er ikke mindst de danske børnefamilier, der har været på besøg hos Gram Lergrav i sommer. Her har man ligesom alle andre offentlige steder fulgt sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med corona-virussen.

- Der er selvfølgelig grænser for, hvor mange mennesker der har kunnet være samlet i udstillingen af gangen, og så har vi sat glas op ved skranken og sørger også for, at gæsterne kan spritte deres hænder af, siger Karina Sørensen.

Hun mener, der er to årsager til det store besøgstal.

- Det betyder selvfølgelig meget, at folk har holdt deres ferie i Danmark, men samtidig har vi i kraft af en hjælpepakke fra regeringen kunnet invitere gæsterne ind for halv pris, siger hun.

Gram Lergrav holder åbent hvert dag frem til slutningen af oktober. I weekenden den 19.-20. september kan man desuden komme til hvalfestival på det naturhistoriske museum.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Midtsyd

Så er Mortensens bænk på plads igen

Midtsyd

Vedbøl fik sin egen krolfbane

Annonce