Annonce
Midtsyd

Gram Møbler og Tæpper holder ophørsudsalg

Gennem mere end 40 år har Jens Øland drevet Gram Møbler og Tæpper. Nu har han valgt at gå på pension, så han starter ophørsudsalg tirsdag den 22. maj. Foto: Ella Warming

Når man er 68 år, skal der være plads til andet end arbejde, så derfor har indehaver af Gram Møbler og Tæpper, Jens Øland, valgt at holde ophørsudsalg og gå på pension.

Annonce

Gram: I 52 år har Jens Øland fra Gram været i møbelbranchen - de sidste 41 med egen forretning, Gram Møbler og Tæpper, på Kongevej i Gram.

Nu har han imidlertid valgt, at tiden er inde til at gå på pension, så han starter ophørsudsalg tirsdag den 22. maj.

- Selvfølgelig bliver det da vemodigt, men når man er 68 år, må der gerne være plads til andet end arbejde. Jeg håber da, at der vil blive rift om varerne, men jeg fortsætter udsalget, så længe der er varer i butikken, siger han.

Han og hustruen Jutta, der er gået på pension, vil gerne sælge deres flotte bygning, hvor de bor i en stor lys lejlighed ovenpå.

- Hvis der er nogen, der er interesseret, så kan de bare henvende sig. Vi har ikke sat til salg hos en mægler, men vi vil gerne sælge, oplyser Jens Øland.

Annonce

Tid til børnebørn og tid til golf

Jutta og Jens Øland har to børn - en søn, der bor i Vejen, og en datter i København. Der er fire børnebørn i alderen fire til 13 år, og dem vil parret gerne have mere tid til.

- De bliver jo store, inden vi får set os om, og når man har en butik, er der ikke megen fritid, siger Jutta Øland, der er glad for, at beslutningen om lukningen er truffet.

- Det kunne jo også godt være, at vi fik mere tid til at gå på golfbanen. Sidste år var vi kun af sted fem gange, tror jeg, siger hun med et smil.

Som ung fiskede Jens Øland også en del, men den hobby har han ikke praktiseret i mange år.

- Min søn og mit barnebarn fisker, så det kan da godt være, at jeg tager den hobby op igen, afslører han smilende.

Selvom ægteparret Øland gerne vil sælge huset på Kongevej, vil det alligevel komme til at savne gadelivet i Gram.

- Vi har nydt, at der altid sker noget nede på gaden. Det gadeliv har vi fulgt i mange år, og jeg vil da ikke gerne gemmes væk bag en hæk i en parcelhushave, siger Jutta Øland med et stort smil.

Både hun og Jens nyder at tage nordpå til sommerhuset i Agger. De stammer begge fra Thy, så "det nordenfjordske" trækker i dem en gang imellem.

- Men vi flytter nu ikke nordpå, slutter Jens Øland.

Ophørsudsalget starter som nævnt tirsdag den 22. maj, men der er ikke sat dato på for lukningen af butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Midtsyd

Cirkus Trapez indtager feriebyen i Arrild

Midtsyd

Samlede 50.000 kroner ind til Røde Kors

Midtsyd

Toftlund Dyreklinik byder indenfor

Annonce