Annonce
Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Krolf er en vigtig del af hyggen i Enlige Mænds Klub i Gram. Medlemmerne spiller på banerne ved plejecentret Engparken. Foto: Thomas Holl
Efter en længere corona-pause kom medlemmerne af Enlige Mænds Klub i Gram forleden ”på græs” igen. De hygger sig – men de vil gerne være flere.
Annonce

Gram: Det er ikke blevet til meget krolf og kortspil for medlemmerne af Enlige Mænds Klub i Gram de seneste mange måneder. Faktisk slet ingenting.

Som i så mange andre sammenhænge har corona-pandemien sat en stopper for klubbens aktiviteter, men i torsdags var det så endelig tid til at mødes igen i og omkring plejecentret Engparken.

- Og det er vi glade for, for det er ved at være længe siden, at der var aktivitet i klubben. Vi plejer at mødes tirsdag og torsdag. Tirsdag er det udelukkende for klubbens medlemmer, og torsdag kan andre interesserede også være med, siger Egon Lolk, der er kasserer i klubbens bestyrelse.

Denne dag kunne folk udefra således også komme og deltage, og dermed nåede deltagerantallet op på en snes stykker.


Vi plejer at mødes tirsdag og torsdag. Tirsdag er det udelukkende for klubbens medlemmer, og torsdag kan andre interesserede også være med.

Egon Lolk, kasserer


Enlige Mænds Klub, der i daglig tale bliver kaldt Gram Mandeklub, blev etableret i 2007 som et projekt under Haderslev Kommune, som stiller lokalerne på plejecentret til rådighed. Klubbens aktiviteter finansieres via midler, som man ansøger kommunen om.

- Vi tager for eksempel på en del udflugter. Blandt andet besøgte vi sidste år fiskerimuseet i Esbjerg, siger Egon Lolk.

I øjeblikket er der godt 15 medlemmer af mandeklubben, men Egon Lolk ser gerne, at flere enlige mænd får gavn af klubbens tilbud, for der sker indimellem frafald blandt medlemmerne.

- Tidligere kunne alle enlige mænd på mindst 60 år være med, men i dag er man også velkommen, hvis man er yngre end det. Man skal blot have lyst til at dyrke det sociale samvær, siger kassereren.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Gram: Små landmænd blev godt kørende

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Fortiden, nutiden og fremtiden

Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Annonce