Annonce
Midtsyd

Gram: Nu er byens nye discountbutik åbnet

Byrådsmedlem Signe Knappe (V) klippede den røde snor i Gram torsdag. Hun havde overtaget saksen fra borgmester H.P. Geil, der er sygemeldt. Foto: Thomas Holl
Gram-borgere bakkede i stort tal op om åbningen af Rema 1000 på Østergade. Butikken slog dørene op torsdag morgen.
Annonce

Gram: Godt 100 mennesker stod klar med indkøbsvognene, da Rema 1000 torsdag morgen for første gang slog dørene op til den nye butik på Østergade i Gram.

De blev budt velkommen af Morten Bruhn, der er regionschef for Rema 1000 i Sønderjylland, og byrådsmedlem Signe Knappe (V), der klippede den røde snor i H.P. Geils fravær. Haderslev Kommunes borgmester er som bekendt sygemeldt.

- Det seneste år har vi kun haft ét supermarked i Gram, så selv om den nye butik her er Rema 1000-forretning nummer 354 i Danmark, så er det altså den første her i byen. Det er rart med valgmuligheder, og det får vi altså igen i dag, lød det blandt andet fra den lokale politiker.

Signe Knappe henviste dermed til, at ABC Lavpris var været byens eneste supermarked, siden SuperBrugsen lukkede forretningen på Torvet sidste efterår.

Fremover bliver Østergade i Gram ny hjemmebane for købmand Niels-Jørgen Aamand, der kommer fra en stilling som souschef i Rema 1000 i Vojens. Foto: Thomas Holl
Annonce

Et supplement

- Jeg tror, at ABC Lavpris og vi kan supplere hinanden godt og måske være med til at gøre hinanden skarpere, sagde købmand Niels-Jørgen Aamand, der havde travlt med at hilse på Gram-kunderne.

- Jeg er glad for den store opbakning, vi oplever, og for, at vi kan være med til at støtte lokalsamfundet. Både med arbejdspladser, men også ved at bakke op om livet i byen på forskellige måder. Men de næste uger skal vi lige bruge på at lære vores nye område og kunderne at kende, tilføjede han.

Forretningsbygningen er 1200 kvadratmeter stor, og heraf udgør salgsarealet de 829. På hylderne er der godt 3000 forskellige varenumre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce