Annonce
Midtsyd

Gram: Rema 1000 åbner torsdag

Udviklingsselskabet Eriksen Group i Aarhus har stået bag opførelsen af Rema 1000-butikken i Gram. Torsdag tager købmand Niels-Jørgen Aamand og hans personale for første gang imod kunderne. Arkivfoto: Thomas Holl
Den røde snor bliver klippet torsdag klokken 8.00.

Gram: Gram får en ny dagligvareforretning, når Rema 1000 torsdag den 19. november slår dørene op.

Forretningen ligger på Østergade – nærmere betegnet på arealet ved det tidligere bibliotek, hvor der er blevet opført en helt ny bygning og godt 60 parkeringspladser.

Den seneste tid er blevet brugt på at gøre lokalerne klar til åbningen, som finder sted torsdag klokken 8.00, hvor den røde snor bliver klippet.

Annonce

Det sker efter myndighedernes regler og anbefalinger. Blandt andet vil en medarbejder sørge for, at der ikke bliver lukket flere kunder end tilladt ind i forretningen ad gangen.

44-årige Niels-Jørgen Aamand bliver købmand i den nye butik. Og han er godt bekendt med Rema 1000-konceptet, idet han i en snes år har været ansat som souschef i Rema 1000 i Vojens.

I forretningen vil man især fokusere på at fremhæve produkterne fra Gram Slot. Rema 1000 er medejer af Gram Slot, og de økologiske produkter sælges eksklusivt i alle discountkædens butikker i Danmark.

- Gram Slot er en meget vigtig partner og leverandør til Rema 1000, og derfor er det helt naturligt for os at have ekstra fokus på de økologiske produkter, siger Niels-Jørgen Aamand.

Der bliver i alt 23 medarbejdere i den nye dagligvareforretning i Gram, som i øvrigt er Rema 1000-butik nummer 354 i Danmark.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce