Annonce
Midtsyd

Gram Skole klar til næste elev-rykind: - Vi har været i skarp træning

På Gram Skole har eleverne benyttet skolegården til at tegne, kreere og lege. Foto: Gram Skole
Mandag vender også de ældste elever i folkeskolen tilbage til skolebænken. På Gram Skole er der god plads til alle elever, udendørsaktiviteterne spiller dog stadig en stor rolle.
Annonce

GRAM: Umiddelbart efter påske fik de yngste årgange i folkeskolen lov til at komme tilbage til en mere eller mindre almindelig hverdag i skolen. Efter hele to måneder med hjemmeskole, er det mandag tid til også at byde de ældste elever, 6-9. klasse, velkommen´på matriklen.

- Vi kom i skarp træning, da vi genåbnede første gang efter påske for de yngste elever. Så anden runde har været lidt nemmere at gå til, fortæller afdelingsleder på Gram Skole, Lars Nielsen, som understreger, at regeringens udmelding om det reducerede afstandskrav fra to til en meter er kommet skolerne til gode.

- Oprindeligt er det nok sat i værk for at imødekomme restaurationsbranchen, men det har helt klart også gjort det nemmere for skolerne. Vi har god plads, alle elevere kommer til at blive undevist i klasselokalerne , men vi har samtidig også lånt telte, borde og stole, så vi også kan trække eleverne med udenfor, siger Lars Nielsen, som sender en tak til både Haderslev Ungdomskoles Vojens-afdeling og Gram Slot for lån af inventar.

- Udendørsaktiviteter er stadig en stor del af den overordnede strategi, ligesom nødundervisningen, hvor der er to til tre lærere på den enkelte klasse, som underviser eleverne så bredt som muligt. Det betyder, at de f.eks. ikke har fag som fysik og madkundskab, for det kræver, at de skifter lokale. Klasserne er stadig inddelt i farver og zoner, så det er den samme grupper elever, som benytter indgang, døre, trapper, håndvaske og toiletter.

For at ligningen går op, har skolen tilmed placeret en ekstra toiletvogn udenfor.

Klasserne er inddelt i farver og zoner, så det er den samme gruppe elever, som benytter indgang, døre, trapper og toiletter. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce