Annonce
Midtsyd

Gram: Små landmænd blev godt kørende

Det handler i høj grad om livet som landmænd i Børnehuset Nobi i Gram for tiden.Derfor har huset indkøbt tre traktorer, som børnene nu kan muntre sig med. Privatfoto
Børnene i Børnehuset Nobi i Gram har fået smag for landmandslivet. Derfor købte huset tre traktorer i børnestørrelse.
Annonce

Gram: En gruppe drenge fra Børnehuset Nobi i Gram har i løbet af sommeren og det milde efterår været meget optaget af at lege landmænd.

Mette Schmidt Holst, der er daglig pædagogisk leder i huset, fortæller, at drengene har høstet, snittet og sået og brugt cykler, mooncar og trillebører til aktiviteterne.

- En dag havde vi en snak med drengene om de forskellige traktorer, der findes, og mange mærker blev nævnt. Via en forælder i børnehaven fik vi kontakt med CN Maskinfabrik, og efterfølgende bestilte vi tre traktorer i børnestørrelse, siger Mette Schmidt Holst.

For at alle fik mulighed for at prøve traktorerne, blev der lavet nogle regler. Man måtte køre i fem minutter, og man blev skrevet på en liste, hvis man gerne ville prøve at køre. Privatfoto
Annonce

Regler

Forleden blev de tre traktorer leveret i børnehaven, og både piger og drenge kørte fra morgenstunden på de nye køretøjer.

- For at alle fik mulighed for at prøve traktorerne, blev der lavet nogle regler. Man måtte køre i fem minutter, og man blev skrevet på en liste, hvis man gerne ville prøve at køre. På den måde lærer børnene at vente på tur, overholde “køretiden”, dele med andre og respektere, at alle skal have mulighed for at prøve. Børnene deltog med positivt sind, og hvem ved – måske udvider vi en dag vognparken, siger Mette Schmidt Holst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Annonce