Annonce
Midtsyd

Grandprix-vinder bringer julen til Agerskov

Danske Emmelie de Forest sang sig ind i danskernes hjerter, da hun vandt Eurovision Song Contest. Mandag den 2. december kommer hun til Agerskov. Pressefoto
Intim julekoncert med Emmelie de Forest i Agerskov Kirke mandag den 2. december.
Annonce

Agerskov: Siden Emmelie de Forest som barn sang julekoncerter i den lokale landsbykirke, har hun drømt om at synge julekoncerter igen. Nu er det lykkedes Agerskov Handels- og håndværkerforening at hente hende til byen, hvor hun gæster Agerskov Kirke mandag den 2. december kl. 19.30.

- For mig er juletiden et lyspunkt i den mørke tid. Jeg oplever en helt særlig glæde og livsbekræftende stemning, som jeg gerne vil dele med publikum gennem julesange, der virkelig rører mit hjerte. Julen drejer sig jo i bund og grund om hjertevarme og næstekærlighed – og jeg ønsker, at vi husker på dét midt i juletravlhed og gaveindkøb, fortæller Emmelie de Forest, der glæder sig til intim-koncerten i det sønderjyske.

- Jeg når jo at have øjenkontakt med alle under en koncert, og det er meget intimt, siger hun.

Danske Emmelie de Forest sang sig ind i danskernes hjerter, da hun vandt Eurovision Song Contest tilbage i 2013. Hun er tilmed en anerkendt sangskriver, der ud over sangene til egne albummer, også har skrevet for andre kunstnere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce