Annonce
112

Gratis biludlejning til sundhedsmedarbejderne: Auto-Gården i Vojens er klar

Privatfoto
Det landsdækkende Oscar Biludlejning, der lokalt samarbejder med Auto-Gården i Vojens, stiller nu gratis udlejningsbiler til rådighed til ansatte i sundhedssektoren.
Annonce

Vojens: De gode gerninger står i kø her midt i coronakrisen. Senest er det Oscar Biludlejning med afdelinger i hele landet, og som lokalt samarbejder med Auto-Gården i Vojens, som tilbyder en gratis lejebil til områdets sundhedsmedarbejdere.

- Vi vil gerne hjælpe, men har udfordringer med at nå ud til sundhedsmedarbejderne i lokalområdet. Vi har derfor brug for lokalområdets hjælp til selv at kunne hjælpe hverdagens helte, siger Mehmet Kürsad Günes, udviklingschef i Oscar Biludlejning.

- Vi håber, at alle som læser dette, vil hjælpe os med at gøre andre opmærksomme på dette initiativ. Måske kender du en læge eller sygeplejerske, som kæmper for at komme på arbejde, fordi den offentlige transport ikke kører som normalt. Vi håber at budskabet bliver delt, så vi sammen kan passe på dem, der passer på os.

Hos Auto-Gården i Vojens er man klar til at udlevere bilnøgler til sundhedspersonalet.

- Vi synes det er godt initiativ, og vi er glade for, at vi kan bidrage med det vi nu kan i denne tid, siger indehaver Peter Kliver.

Du skal være over 25 år, have et gyldigt kørekort og være ansat hos sundhedsvæsenet, for at komme i betragtning til tilbuddet. Henvendelse via linket www.hejsoscar.dk/gratisbil

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce