Annonce
Midtsyd

Gruppeformand om banegårdsprojekt: - Det kommer til at gå op i en højere enhed

En omfattende renovering af Banegårdspladsen har længe stået øverst på ikke mindst Forum Vojens´ ønskeliste. Genbrugsbutikken Genbrugt og et nyt værested for byens unge sørger nu for endnu mere liv og aktivitet. Arkivfoto: Jacob Schultz
En toptrimmet banegårdsplads i Vojens og det nye sociale liv i stationsbygningen kommer til at skabe en god synergi.

VOJENS: Et flertal i byrådet har som en del af en afbalanceret udvikling af centerbyerne (Haderslev, Vojens og Gram, red.) over to år bevilget fem millioner kroner til Banegårdspladsen i Vojens – de tre af dem til brug i år. Med unge-værestedet kommer det hele nu til at gå op i en højere enhed, siger formanden for den borgerlige fællesgruppe Allan Emiliussen (V).

- I forbindelse med Banegårdspladsen ligger et færdigt projekt, som Forum Vojens har været inddraget i. Det handler om to hoveddele: At den nordlige side får anlagt nye busholdepladser til togbusser samt af- og påstigningspladser, mens sydsiden beplantes til grønt område. Vi har besluttet, at renoveringen skal ske i tæt dialog med Forum Vojens, hvis der skulle være ønsker til ændringer eller justeringer, lyder det fra formanden.

- Banegårdspladsen er kommunens ansigt for rejsende, der kommer hertil. Nu suppleres det med liv på stedet. Ét er anlægsrenovering og forskønnelse, noget andet er det sociale liv, og de menneskelige aktiviteter. På den måde går det hele op i en højere enhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Fest og dans: Vennekredsen tog på hotel

Annonce