Annonce
Midtsyd

Høttejazz: Svingende toner og skummende fadøl

Jazz Bufetten er en flok swingende jazzoriginaler fra det Vestjyske. Privatfoto
Lørdag den 24. august byder Vojens Kulturhus traditionen tro på jazz og hygge i gårdhaven.
Annonce

Vojens: Det er et glædeligt gensyn, når Jazz Bufetten igen sætter gang i jazz musikken i den skønne gårdhave ved Vojens Kulturhus til Høttejazz lørdag den 24. august. Jazz Bufetten er et af de jazzorkesstre, som er på Kulturhusets program år efter år, ganske enkelt fordi orkestret er garant for god og velswingende jazzmusik, højt humør og friske bemærkninger.

Jazz Bufetten består af Gavin Rutherford på bas. Gavin Rutherford er det internationale islæt i orkestret i det Gavin Rutherford er født og opvokset i England, og også uddannet fra konservatoriet i Salford. Lars Uffe Larsen på trommer, Søren Peter Frøsig på trompet og sang - og altid bærer af en rød fez, Chris Graversen på saxofon og sang, og Erik Agri på banjo og sang.

Ud over velswingende jazzmusik, serverer Vojens Kulturhus også grillede ringridderpølser, og skummende køligt fadøl. Alt sammen i den skønne gårdhave i forbindelse med Vojens Kulturhus. Dørene åbnes kl. 10.00 og musikken begynder kl. 11.00 Der er fri entré til arrangementet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Annonce