Annonce
Midtsyd

Historisk bygning i Vojens er blevet revet ned

Den historiske røde bygning på Vestergade 5 i Vojens er ikke mere. Fremover skal der ligge en Lidl-dagligvarebutik på pladsen. Foto: GM Foto, Vojens

Der er kun murbrokker tilbage på området, hvor Hotel Pauli lå i Vojens. Fremover skal dagligvarekæden Lidl ligge på pladsen.

Vojens: Arbejdet har været i gang i nogen tid, og lørdag den 14. oktober 2017 blev så dagen, hvor den velkendte røde bygning på Vestergade i Vojens, der har huset Hotel Pauli, blev revet endeligt ned.

Der er som bekendt tale om en historisk bygning, for den har stået der siden 1877.

I juni sidste år gav Haderslev Byråd tilladelse til, at bygningen på Vestergade 5 kunne blive revet ned. Her stemte 15 medlemmer fra Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti og John Freytag Hansen fra Dansk Folkeparti ja til at give tilladelsen.

Borgere protesterede

Imidlertid medførte beslutningen om at rive bygningen ned store protester. Således skrev flere hundrede borgere under på protestlister og gjorde på den måde opmærksom på, at de ikke syntes, at bygningen skulle jævnes med jorden.

Men det hjalp altså ikke. Bygningen er nu fortid, og fremover skal der ligge en Lidl-dagligvarebutik på pladsen, hvor Hotel Pauli lå.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce