Annonce
Midtsyd

- Hvis Thomas vil give os reklame, bliver vi nødt til at svare

Bagermester Asger Bjerring står sammen med andre butiksdrivende bag den sjove youtube-video med det stærke budskab. Foto: Mette Henriksen
Toftlund laver sjov ”video-dementi” på youtube, efter at bysbarn og komiker Thomas Warberg i en Facebook-video taler om tomme butikker.
Annonce

Toftlund: Man skal ikke lave sjov med tomme butikker, når man kommer fra Sønderjylland. Det kan komiker Thomas Warberg, der er født og opvokset i Toftlund, næppe være i tvivl om. Efter at have lagt en lille teaser ud på Facebook forud for sit næste show i barndomsbyen, hvor snakken blandt andet faldt på tomme butikker, har byens handelsliv nu reageret med en you-tube video.

-Vi er helt med på, at det er sjovt. Det er lavet i komikkens navn, og sådan skal det være. Thomas kan godt lide Toftlund, og vi kan stadig godt lide Thomas. Han er en klasse fyr, og vi er glade for, at han giver os muligheden for at sprede budskabet om, at Toftlund ikke er ved at lukke ned, siger bagermester Asger Bjerring, der i rollen som den omvandrende bager, der hilser på de mange forretningsdrivende i gågaden, er hovedpersonen i videoen.

- Men hvis Thomas vil give os reklame, bliver vi nødt til at svare. Og der er en kun en ting at sige: Toftlund er en fantastisk by med det hele. Jeg kommer vidt omkring, og jeg kender ikke mange byer i den her størrelsesordning, som har så mange butikker, to bagere, slagterbutik, blomsterbutik og jeg ved ikke hvad, som vi har det her i byen. Og så kan det da godt være, at der er en butik, som har lukket i Østergade, men så er der til gengæld kommet to nye butikker ved Super Brugsen. Man skal huske at åbne øjnene, og se sig omkring, tilføjer Asger Bjerring, der kom til byen i 2002.

- Vi er helt med på, at det er sjovt. Det er lavet i komikkens navn, og sådan skal det være

Asger Bjerring, bagermester

Annonce

Ildsjælene bærer byen

- Jeg tror faktisk, at der er flere butikker i Toftlund i dag, end dengang, jeg kom til byen. Dengang som nu lever Toftlund i bedste velgående, fordi den har en masse ildsjæle, som får det til at ske. Vi har det kanon sammen her i byen.

Også Rikke Weber fra Blomsterbinderiet giver komikeren et par velmente ord med på vejen:

-Det er jo forkert og misvisende at sige, at der ikke er andet end tomme butikker i Østergade. Vi ved godt, det bare er sjov fra Thomas´ side, men det er bare rigtig dårlig reklame. De, der ikke kender byen, ved jo ingenting om det og tror, at det er sådan det forholder sig. Og så var det at Asger fik idéen med at lave en video. Som faktisk først blev sendt til Thomas, inden den kom ud andre steder.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce