Annonce
Midtsyd

Idémøde om nyt liv på Torvet i Gram: - Har du den bedste idé?

Gerda Feddern fra Gram Sundhedscenter er ikke bange for at lægge kræfter i noget, hun brænder for. Det gælder både Gram, og ikke mindst byens ældre, som Gerda Feddern håber på kan få et nyt samlingsted i SuperBrugsens gamle bygninger på Torvet. Arkivfoto: Mette Henriksen
Idémøde i Gram fredag den 25. oktober omkring tom bygning på Torvet.
Annonce

Gram: Skal der arbejdes videre med tanken om et Sundhedscenter i SuperBrugsens bygninger?

Det er mange borgere i Gram slet ikke i tvivl om. En af dem er Gerda Feddern fra Gram Sundhedscenter, som nu inviterer til et idémøde, hvor borgerne kan mødes og lufte idéer og tanker. Hun har tidligere ytret sine visioner omkring Gram og SuperBrugsens tomme bygninger i Ugeavisen MidtSyd, og det er blevet taget godt imod i Gram.

- Jeg har udelukkende fået positive tilbagemeldinger på de synspunkter jeg ytrede i artiklen, og mit indtryk er, at rigtig mange går med tanker om, hvad vi skal med Gram, siger Gerda Feddern.

- Jeg vil gerne arbejde aktivt på, at SuperBrugsens bygninger forbliver et aktivt og hyggeligt sted, hvor mange mennesker mødes. Hvad er mulighederne? Måske har du den bedste idé, lyder det fra Gerda Feddern, der er klar til selv at rykke sine fitnessmaskiner over i et eventuelt nyt Sundhedscenter på Torvet.

-Selvom vi ejer bygningerne her, hvor vi holder til nu, så rykker vi gerne. Vi har brug for at genetablere Torvet og borgerne i Gram har brug for et samlet hus for sundhed, fællesskab og trivsel, tilføjer Gerda Feddern.

Idémødet er fredag den 25. oktober kl. 16.30 i Gram Sundhedscenter med adresse på Kongevej 35.

- Jeg har både invitereret repræsentanter fra Haderslev Kommune samt byens erhvervsdrivende. Men alle er selvfølgelig velkommen til at deltage i mødet, slutter Gerda Feddern.

- Jeg har både invitereret repræsentanter fra Haderslev Kommune samt byens erhvervsdrivende. Men alle er selvfølgelig velkommen til at deltage i mødet.
Apoteket i Gram er og bliver i byen, så et Sundhedscenter i nabolokalerne ville være drømmescenariet for både apoteker Gitte Halberg og Gram-borgerne. Foto: Mette Henriksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce