Annonce
Midtsyd

Ildsjæl: - Vi har en positiv dialog

Dorthe Schmidt er med i det aktivitetsudvalg, der skal være med til at skabe mere liv i Gram fremover. Hun glæder sig over samarbejdet med Haderslev Erhvervsråd.
Annonce

Gram: Mange i Gram kender Dorthe Schmidt fra Kiosk Vin- og Gaveshop på Torvet i Gram som en ildsjæl, der gerne vil skabe liv og aktiviteter i byen.

Det vil hun også gerne fremover. Dorthe Schmidt er nemlig med i det aktivitetsudvalg, der er blevet nedsat, efter at Gram Handelsklub ved årsskiftet opløste sig selv og i stedet blev en del af Haderslev Erhvervsråd. Hun var derfor også med til kickoff-mødet på Gram Slotskro onsdag aften.

- Jeg synes, vi havde et rigtig godt møde, men jeg kunne godt have ønsket mig, at vi havde været flere – for eksempel menige borgere og repræsentanter fra foreningslivet, siger hun med henvisning til, at Grams handels- og foreningsliv var repræsenteret af godt en halv snes mennesker.

- Til gengæld glæder jeg mig over den positive dialog, der er mellem os her i byen og erhvervsrådet. Vi i aktivitetsudvalget har netop aftalt at mødes med Gry Klok Thomsen, mandag den 3. februar her hos mig, så vi kan komme i gang, siger Dorthe Schmidt.

Hun fortæller, at man som udgangspunkt vil kigge på mulighederne for at opfylde nogle af de ønsker for 2020, som der var størst stemning for på kickoff-mødet. Herunder at genoptage kultur- og fritidsdagen, som Gram Handelsklub i mange år stod bag i august hvert år, men som man sidste år valgte at aflyse.

- Men det skal måske være i en lidt anden form end hidtil, siger Dorthe Schmidt.

Ud over Dorthe Schmidt består aktivitetsudvalget af Gerda Feddern fra Gram Sundhedscenter, Gitte Lydiksen fra Gram IF, Marianne Schrøder fra Gram Slotskro og Gitte Halberg fra Gram Apotek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Bag facaden

Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce