Annonce
Midtsyd

- Jeg er sendt på pension

Tina Rosenkilde er leder af FrivilligCenter Haderslev. Foto: Stine Hygum

Så kom dagen. Jeg er blevet for gammel til at være med i Ladies Circle. I onsdags var den sidste generalforsamling i LC76 Vojens for mit vedkommende. Hold op, det er underligt. Jeg har været medlem siden 2013, og faktisk også nogle år tidligere med en indlagt pause på grund af min forretning og min familie.


Det har været en kæmpe gave at være med, med mange oplevelser og venskaber i vores klub i Vojens, men også i hele landet. Undervejs har jeg besiddet forskellige poster i vores lokale klubs bestyrelse og jeg var fra 2016-2018 distriktsformand i Ladies Circle Danmark, hvor jeg sad med i hovedbestyrelsen. Det har været en vild rejse.

Tina Rosenkilde


Annonce

Det har været en kæmpe gave at være med, med mange oplevelser og venskaber i vores klub i Vojens, men også i hele landet. Undervejs har jeg besiddet forskellige poster i vores lokale klubs bestyrelse, og jeg var fra 2016-2018 distriktsformand i Ladies Circle Danmark, hvor jeg sad med i hovedbestyrelsen. Det har været en vild rejse.

Jeg har lært så utroligt meget om netværk, bestyrelsesarbejde, andre mennesker og mig selv. Jeg er så glad for, at jeg for mange år siden sagde ja tak til at være med. Jeg har sammen med vores Vojens klub besøgt virksomheder, været kreativ, rejst og netværket, grinet og grædt med flere hundrede andre ladies. Vi har lavet velgørenhed lokalt, nationalt og i hele verden, senest som værter for et nationalt serviceprojekt, hvor vi støttede Mentorbarn igennem projekter på tværs af klubber i hele Danmark. Det er for mig helt specielt at være med til at gøre en forskel for andre. Det vi giver kommer så mange gange tilbage i form af læring, venskaber og oplevelser. Ud af de mange oplevelser rundt i landet, står størst alle timer, dage og weekender med min egen klub i Vojens, og dem vil jeg savne. Heldigvis er vi flere, der med tiden bliver for gamle, og vi skal skabe nye oplevelser i Tangent, som er næste skridt, når vi er over de 45 år. Måske kan vi kalde Tangent Danmark for storesøsteren, og det bliver et nyt eventyr. En bonus er, at jeg, for mit arbejde i klubben og for Ladies Circle, blev kåret som æresmedlem. Det betyder, at jeg må deltage et ekstra år som gæst i LC76 Vojens - så bliver man både glad og stolt.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce