Annonce
Midtsyd

Jesper bringer pop-up outlet til Gram

Jesper Hemmingsen har overtaget det tidligere Slotsbyens Planteforum i Gram, som snart deles op i flere enheder. I den ene ende skal der være pop-up outlet, mens resten skal være lagerplads for Jesper Hemmingsens store udvalg af fest- og eventudstyr. Foto: Mette Henriksen
Jesper Hemmingsen fra Sønderborg har overtaget de lokaler, hvor Slotsbyens Planteforum i Gram har holdt til. Han regner med at være klar med en pop-up butik med outletvarer om nogle uger.
Annonce

Gram: - Vi er ikke kommet på plads endnu, men vi vil gerne fortælle om planerne for forretningen allerede nu. Vi kan jo se, at folk kredser lidt omkring og er nysgerrige efter at se, hvad der sker inde i butikken, og det er jo bare dejligt, når de lokale viser interesse for, hvad der rører sig i deres by.

Jesper Hemmingsen er kommet fra hjembyen Sønderborg til Gram med en trailer bag bilen. Det gør han stort set hver gang, når han her på det seneste har taget turen til slotsbyen, hvor han har overtaget lejemålet af det tidligere Slotsbyens Planteforum. Der er nok at tage fat i. Det store butikslokale skal inddeles i flere rum, så der både er butik og lagerplads, og så skal der ikke satses på blomster, men på outlet.

- Det bliver ikke kun tøj, men vidt forskellige varer i det omfang, som vi opkøber, fortæller Jesper Hemmingsen, som har kastet sig over flere forretningseventyr, siden han i en alder af bare 24 år blev ramt af hele fem diskusprolapser og måtte lægge arbejdet som håndværker på hylden. Blandt andet har han drevet paintball-banen i Gram i to år, indtil den blev sat på stand-by i oktober måned sidste år, udlejer diverse fest- og eventudstyr, og så kommer han også til at sælge fyrværkeri i december måned. Udover det står han også bag et paintball-anlæg i Aarhus.

- Man kan sige, at pop up-shoppen kommer til at bære præg af, at jeg har fingrene i mange ting. Salg af fyrværkeri eksisterede jo allerede i Planteforums-tiden, så det er noget, som vi bare fortsætter med, siger den 29-årige forretningsmand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce