Annonce
Midtsyd

Jul på slottet: Pyrus lægger nissehuen på hylden

De mange udstillere er hvert år med til at gøre julemarkedet til en publikumssucces. Det samme er drillenissen Pyrus, som dog lægger nissehuen på hylden i år. Arkivfoto: Timo Battefeld
De sidste to weekender i november åbner Gram Slot igen dørene for det traditionsrige julemarked.
Annonce

Gram: Der er både fornyelser, og et for især børnene vemodigt farvel på programmet, når Gram Slot i weekenderne den 16. – og 17. november og den 23. – 24. november åbner dørene til Jul på Gram Slot.

- I år kan gæsterne således besøge området på Herregårdspladsen, hvor vi har jul på landet. Vi har desuden trukket vores økologiske landbrug tættere på julemarkedet, og så kommer Glad Zoo med nogle af deres dyr, fortæller Sanne Brodersen fra Gram Slot.

I det gamle køkken under slottet bliver der som vanligt tændt op i det gamle komfur. Det bliver i år bemandet af blandt andet forfatterne til bogen, ’De glemte kager’, Birthe Merete Jensen og Else Bilde Freisig, som fortæller om de gamle sønderjyske kager.

For første gang kan gæsterne tilmed få et blik ind familien Brodersens private stue, hvor de alle årene har holdt juleaften med deres familie. Til gengæld betyder julemarkedet et farvel til børnenes favoritnisse, Pyrus, der indtager scenen i Gram for sidste gang, for derefter at takke af og lægge nissehuen på hylden.

Julemarkedet finder sted i weekenden den 16.- 17. november og den 23.- 24. november, alle dage fra kl. 10.00 – 16.00. Drillenissen Pyrus optræder kl. 11 og 14 i begge weekender.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Sct. Georgs Gildet holdt gildehal

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Gram og omegn samler ind til godt formål

Midtsyd

Gram: Intro-dag på padelbanen

Elbobladet

Din vin kan være sminket med kemi

Midtsyd

Klumme: Bag facaden

Annonce