Annonce
Midtsyd

Køber markant bygning i Vestergade: Charlotte tror på Vojens Charlotte Woldemar

Charlotte Woldemar er uddannet landmand og driver planteavl på 200 hektar i området. Sammen med sin kæreste, Per Lund, der er fra Jegerup, har hun købt ejendommen Vestergade 15 i Vojens. Foto: Mette Henriksen
Charlotte Woldemar er egentlig landmand, men sammen med sin kæreste investerer hun også i ejendomme. Senest har parret købt Vestergade 15 i Vojens, som de håber at kunne udvikle til en shop-in-shop butik sammen med andre erhvervsdrivende i byen.
Annonce

VOJENS: Det var en trist dag, da Sport24 lukkede og slukkede i én af byens markante forretninger, Vestergade 15 i Vojens, i september sidste år.

Sidenhen har bygningen stået tom, og det har længe været en torn i øjet på ikke mindst Vojens-borgerne, men også for Charlotte Woldemar og hendes kæreste Per Lund, så de endte med at købe ejendommen.

- Vi har investeret i udlejningsejendomme til private i en årrække, men udlejning til erhverv er nyt for os, fortæller Charlotte Woldemar, der egentlig er landmand, og som bor i Fjelstrup sammen med sin kæreste og børnene Kasper og Malene.

Charlotte Woldemar ser mange muligheder i de 500 kvadratmeter på Vestergade 15, der er fordelt på to etager. Et forretningsfællesskab efter shop-in-shop konceptet er drømmen. Foto: Mette Henriksen
Mens lillebror Kasper sørger for den gode stemning, så har Charlotte sammen med sin store datter, Malene, pudset vinduer og dekoreret vinduespartierne med fine børnemøbler fra By klip klap. Og det er ikke gået ubemærket forbi Vojens-borgerne. - Vi har fået mange positive kommentarer. Det er super dejligt med al den opbakning, siger Charlotte. Foto: Mette Henriksen

- Vi syntes, det var synd, at så fint og velfungerende et lokale som det her står tomt. Alt er i super fin stand og indrettet til at drive forretning. Man skal nærmest kun tænde for lyset, og så er det lige til at gå til, tilføjer Charlotte Woldemar, som indtil videre bruger lokalet som showroom for børnemøbler af mærket By klip klap, mens overetagen fortsat fungerer som lejligheder.


Vi syntes, det var synd, at så fint og velfungerende et lokale som det her står tomt. Alt er i super fin stand og indrettet til at drive forretning. Man skal nærmest kun tænde for lyset, og så er det lige til at gå til

Charlotte Woldemar, ny ejer af Vestergade 15


- Man kan nemt opdele lokalerne, så det er perfekt til shop-in-shop konceptet, som især storbyerne allerede har godt fat i. Forretningsmodellen, hvor flere butikker går sammen om samme lejemål, for både at deles om udgifterne, men også for at udvide klientellet, ville også passe fint til Vojens, vurderer den 37-årige ildsjæl.

De nye ejere af Vestergade 15 har da også allerede fået flere henvendelser fra folk, som kunne være interesseret i at leje sig ind.

- Folk her i Vojens er meget positive, og det er bare rigtig dejligt. I sidste ende er det vigtigt for os, at butikkerne passer sammen, så de ikke konkurrerer med hinanden, men at de tværtimod kan skabe en god synergi for hinanden, siger hun.

- Vi tager chancen med ejendommen, fordi vi tror på projektet. Kan vi hjælpe nogle friske iværksættere med en blød start, eller allerede etablerede, så er det det hele værd. Og skulle det ikke lykkes, så kan vi altid lave lejligheder. Men det ville godt nok være synd, når lokalerne er så fine, som de er, tilføjer Charlotte Woldemar, som hepper på Vojens.

- Jeg synes, at Vojens har meget at byde på. Tomme lokaler er blevet erstattet med nye lejemål og butikker, som eksempelvis den store outlet ved Trekanten. Så der er mange, som tror på Vojens, og det gør vi også.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jagten på ny købmand i Bevtoft er sat ind

Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce