Annonce
Midtsyd

Kendt lastvognsværksted i Vojens skifter navn

Hele mandskabet hos Kudsk & Nissums lastvognsværksted er klar til at få det nye firmanavn op over værkstedsporten. 25 medarbejdere er tilknyttet værkstedet, der fra nytår hedder Lastvognscenter Syd. Privatfoto
Værkstedet Kudsk & Nissum på Tingvejen i Vojens skifter fra nytår navn til Lastvognscenter Syd og indgår nye samarbejder.
Annonce

Vojens: Vognmandsforretningen og lastvognsværkstedet Kudsk & Nissum A/S i Vojens splitter fra nytår virksomheden op i to grene med to selvstændige navne og profiler. Ens navne er ikke praktisk.

Fremover skal kunderne derfor ikke have fat i Kudsk & Nissums værksted, men Lastvognscenter Syd, hvis de skal have foretaget service på deres køretøjer. Vognmandsforretningen beholder sit navn, Kudsk & Nissum.

- Det er vigtigt for os at vise, at vi er et professionelt lastvognscenter. Vi har drevet værksted i mere end 25 år. Så nu er det på tide, vi får skilt aktiviteterne ad i den daglige bevidsthed, så folk ved, hvad der foregår på Tingvejen 40 i Vojens. Derfor får værkstedet nyt navn, og der kommer et nyt firmaskilt op over værkstedsporten. Her kommer i øvrigt også til stå HMF, for Lastvognscenter Syd bliver servicepartner for HMF, som er blandt verdens førende leverandører af lastbilkraner, forklarer afdelingsleder og medejer Morten Kudsk i en pressemeddelelse.

Vi har drevet værksted i mere end 25 år. Så nu er det på tide, vi får skilt aktiviteterne klar ad i den daglige bevidsthed.

Morten Kudsk, afdelingsleder og medejer

Annonce

HMF og Shell

I forvejen har de 25 medarbejdere på værkstedet særdeles godt kendskab til HMF-produkterne, som foruden kraner også omfatter wirehejs, tippelad samt JOAB-kroghejs. Masser af lastbiler er gennem årene bygget op med netop produkter fra HMF, og der har været godt samarbejde mellem værkstedet og den danske fabrik i lang tid.

- Som servicepartner kan vi endnu mere end hidtil. Vi får specialudstyr, så vi fremover kan servicere alle HMF-kunder både med det rette grej og knowhow. Samtidig kan vi sælge HMF-produkter direkte fra vores opbygningsafdeling, og vi får naturligvis HMF-reservedele på lager, siger Morten Kudsk.

Endnu en nyhed er på vej. Lastvognscenter Syd får Shell som ny leverandør af smøreolier.

- Shell har planer om at lave en håndfuld service-points, hvor vi bliver det første. Olieselskabet klæder os godt på med en grundig uddannelse i de forskellige produkter, så vi får optimale muligheder for at vejlede vores kunder. Med nye EU-normer stilles der til stadighed større krav til mekanikerne om at vælge de rigtige produkter til de mange forskellige formål, siger afdelingsleder Morten Kudsk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce