Annonce
Midtsyd

Kenny er detaljens mand

Biler er dyre, og derfor skal man passe godt på dem. Det er filosofien hos 31-årige Kenny Brodersen, som i foråret åbnede sit eget bilplejefirma, KB-Pilpleje, i Toftlund. Foto: Thomas Holl

31-årige Kenny Brodersen har etableret sit eget firma, KB-Bilpleje, på Jægerskoven i Toftlund. Her er grundighed og fokus på detaljen nøgleord.

Toftlund: Man skal ikke tale med Kenny Brodersen ret længe, før hans store interesse for grundig bilpleje skinner tydeligt igennem. Her er en mand, der virkelig er detaljeorienteret.

Den 31-årige bilentusiast åbnede i foråret sit eget bilplejefirma på privatadressen på Jægerskoven i Toftlund. Og han er kommet udmærket fra start.

- Nogle vil måske synes, at jeg er lidt nørdet, men biler er dyre, og derfor synes jeg, man skal passe godt på dem. Det er på en måde konceptet bag mit firma, og det, jeg tilbyder, er seriøs bilpleje, siger Kenny Brodersen, mens han er i gang med at polere en helt ny bil.

Den store interesse

Kenny Brodersen er ikke uddannet inden for bilbranchen, men han kommer fra en "mekaniker- og bilfamilie" og har selv kørt motocross. Siden teenageårene har han desuden brugt masser af timer på polering og anden bilpleje. Det er simpelthen hans store interesse.

- Jeg er med andre ord selvlært og har gjort mig en masse erfaringer, når det handler om bilpleje. I mit firma polerer jeg alle typer biler, og jeg fjerner ridser og stenslag og tilbyder interiørrens og kabinerens, fortæller Kenny Brodersen.

Annonce

Ikke en nem beslutning

Han driver KB-Bilpleje som en enmandsvirksomhed, men beslutningen om at starte for sig selv var ikke en, Kenny Brodersen tog fra den ene dag til den anden. Heller ikke selv om rygtet om hans faglighed og grundighed efterhånden havde spredt sig.

- Flere og flere prikkede mig på ryggen og spurgte, hvorfor jeg ikke etablerede mit eget firma. De mente, at jeg havde nået et rigtig godt niveau. Jeg tænkte længe over det og valgte så til sidst at gøre det, siger Kenny Brodersen, som dog også stadig arbejder som instruktør ved Falck.

Både private og virksomheder er velkomne hos den lokale bilentusiast, og Kenny Brodersen giver også gerne råd og vejledning - og fortæller mere om, hvorfor han mener, det er så vigtigt at passe på sin bil.

Annonce
Midtsyd

Bregnbjergskolen modtager 2.800 kr. af skolemælkslegatet

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Familiespejderdag med Vojens Rune Gruppen

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Jesus på Gram Slot

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Det er Rat Godt: Ny køreskole er åbnet i Agerskov - åbner snart i Haderslev

Midtsyd

Sofari hos Solbakken Økologi

Ugeavisen Haderslev

Holberg komedie på Teatret Møllen

Midtsyd

Fanget på overvågningen: I løbet af natten blev transportfirma lænset for 1000 træpaller

Midtsyd

Klumme: Den kære ungdom

Ugeavisen Haderslev

Forårskoncert med Vojenskoret

Midtsyd

Tønder Kommune fortsætter positiv udvikling: Antallet af sygedage hos ansatte falder

Midtsyd

Tidligere elev har lånt sal på Musik & Teater Højskole til støttekoncert for Ukraine

Annonce