Annonce
Midtsyd

Klar til sommeren: Mellerup Centret i nyt skrud

Centret på Højsetvej i Agerskov gennemgår en større renovering i denne tid, såvel indendørs som udendørs. Privatfoto
Centret på Højsetvej i Agerskov har undergået en større renovering de seneste måneder - såvel indendørs som udendørs.
Annonce

Agerskov: FDFs ledertræningscenter, Mellerup Centret, syd for Agerskov har de senere år og især siden vinter undergået store forandringer.

Der er blandt andet blevet lagt nye tage på pejsestuen og gymnastiksalen, spisesalen har fået nyt loft og dermed en forbedret akustik, og belysningen er blevet forbedret. Samtidig er centrets tre lederværelser blevet malet og forsynet med nye tæpper.

I baggården er en ny plads til containerne blevet flisebelagt. Også den øvrige del af baggården skal have ny flisebelægning, når et omfattende kloakarbejde indenfor de kommende uger er færdiggjort. Man fjerner flere træer, så en del af arbejdet kan gennemføres.

Annonce

Coronakrisen har drillet

Arbejdet udføres af Mellerup Centrets bestyrelse og andre frivillige.

- De arbejder på højtryk, så Mellerup Centret kan fremstå flottere end nogensinde, når lejerne begynder at komme hen i juli. Coronakrisen har spændt ben, men problemerne er blevet tacklet, efterhånden som de er opstået, siger Henry Hede Nielsen, der er formand for Mellerup Centret.


Coronakrisen har spændt ben, men problemerne er blevet tacklet, efterhånden som de er opstået.

Henry Hede Nielsen, formand for Mellerup Centret


Han fortæller, at renoveringen har tæret på kassekreditten, men en del af arbejdet er også finansieret via støtte fra A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene formål. Endvidere har man modtaget midler fra Brandkassefonden, BHJ Fonden og flere Y´s Men´s klubber i grænselandet.

Annonce

Ny pedel

Mellerup Centret skal i øvrigt have ny pedel, idet den hidtidige, Ove Elneff, har valgt at stoppe for at få mere tid til sin familie.

- Pedelarbejdet omfatter primært kontakten til lejerne, blandt andet FDF- og spejdergrupper, familier, der skal holde fest, og sommerlejre. Derudover vil der være noget forefaldende arbejde, siger Henry Hede Nielsen.

Han tilføjer, at man er velkommen til at bese Mellerup Centret og de to hektar naturområde, der rummer sheltere og teltpladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce