Annonce
Midtsyd

Klumme: Når to minutter slet ikke er nok

Søren Madsen er leder af Gram Fritidscenter. Foto: Mette Henriksen
Leder af Gram Fritidscenter, Søren Madsen, står for ugens klumme.

Klumme: Opgaven lød. Lav en video på to minutter, hvor du lige fortæller det nye udvalg for Kultur- og Fritid om, hvad Gram Fritidscenter er, og hvad der er af gode initiativer, aktiviteter og planer ude hos jer.

En super god ide, og en god måde at introducere politikerne i udvalget til kerneinstitutionerne på deres område. Så bevæbnet med en filmfotograf i form af ungarbejder Camilla var det bare med at komme i gang.

Det gik rigtig fint. Fra historien om, hvorfor Gram Fritidscenter er bygget op som selvstændig institution omkring Vesteramtshallen fra 1965, over Friluftsbadet, til vores dejlige nye motorikcenter, biblioteket og børnehaven som værdifulde dele af bofællesskabet til bestyrelsen, der arbejder stenhårdt og visionært for at Gram kan have et idræts- og kulturtilbud, der er byer på 25.000 indbyggere værdigt.

Annonce

Vi nåede også udenfor, for udvalget skulle jo også høre om multibanen, om padelbanen, som er skabt af frivillige, og om de nye fem nye naturhytter, bygget af centret med stor hjælp fra Egefonden, der gør, at centret om sommeren har gæster fra det meste af Europa.

Camilla viste sig at være et naturtalent som filmfotograf, og videoen sad nærmest lige i skabet. Dog med et lille problem. Den var på ti minutter og opgaven lød på to minutter.

To minutter er måske ok tid i Fakta, men når man skal fortælle om alt det, der sker i Gram Fritidscenter rakte det slet ikke. Vi fik dog med hårdt arbejde klippet videoen til, men udvalget skal vide, at de slet ikke når at høre om alt det gode, der sker hos os, så de skal altid være velkommen til at kigge forbi.

To minutter er måske ok tid i Fakta, men når man skal fortælle om alt det, der sker i Gram Fritidscenter rakte det slet ikke.

Hvad oplever man egentlig

Det fik mig til at tænke på, hvad oplever man egentlig en hverdag i Gram Fritidscenter.

Lad os tage en mandag, hvor skolen fylder to haller til idræt klokken 8.15, inden hal 2 klokken 9.30 indtages af badmintonspillere fra Ældre Sagen. De når knap at få nettene ned inden, der skal spilles bowls. I motorik er børnehaven i gang fra morgenen, inden der kommer et hold motionsdamer klokken 10.00.

Fra klokken 9.00 er der PCR test, og Didde fra Haderslev Kommune holder samtaler med borgere i et mødelokale. Klokken 12.30 begynder aktivitetscafe for diabetes, og både skole og SFO indtager igen hallerne.

Der er møde om byplanen for Slotsvej, og fra klokken 14.000 kommer der børn der hænger ud, andre der spiller basket, så hallerne er i brug indtil gymnastik med fire hold er i motorik fra 16.15 til 20.30.

I hal 1 er vores aktive bokseklub i gang fra klokken 17.00, og i hal 2 er der først U16 piger og siden Old Boys, der spiller fodbold, men der er spinning og folk i motionscentret.

Tirsdag morgen starter det hele forfra, og sådan er det syv dage om ugen, så måske udvalget godt kan forstå, at vi ikke fik det hele med på to minutter.

Annonce
Midtsyd

Udslip i Agerskov: Mellem 20 og 30 kubikmeter gylle er endt i å

Annonce
Midtsyd

Sangarrangement i Vojens Sognegård

Annonce
Midtsyd

Lokal præst om 'corona-barriere': - Vi skal vænne os til at vi igen kan samles

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skole plyndret for over 100.000 kroner: Gerningsmænd rippede depotrum for værktøj og maskiner

Midtsyd

Regionens teststeder tilbyder nu PCR- og hurtigtest for alle fra to år og op

Midtsyd

Nu kan du indstille kandidater til Frivillighedsprisen 2022

Midtsyd

Nærpolitistation i Toftlund åbner til april:  Flemming er én af fem nye 'sheriffer'

Midtsyd

Ny forening vil fremme sundheden i Gram -  de ældre står øverst på listen

Midtsyd

Et julekort og en nytårshilsen

Midtsyd

SLF-formand: - Vi står der, hvor vi gerne vil være

Midtsyd

Spændende foredrag: Anja kommer til Gram og fortæller om 'Livet på vejen'

Midtsyd

Nostalgien længe leve: Puch-elskere kommer langvejs fra, for at mødes hos Mogens i Bevtoft

Midtsyd

Klumme: Hvad er et menneske?

Annonce