Annonce
Midtsyd

Konger og dronninger til Høtten i Vojens

Også i år kan man spille fortovsskak hos Vojens Skakklub i forbindelse med Høtten i Vojens. Det foregår lørdag den 25. august. Privatfoto

Som altid markerer Høtten starten på en ny sæson i Vojens Skakklub, som inviterer til fortovsskak lørdag den 25. august.

Annonce

Vojens: I Vojens Skakklub er Høtten - den årlige byfest i uge 34 - startskuddet til en ny sæson.

Høttelørdag - i år den 25. august - stiller klubben derfor bræt og brikker op til fortovsskak foran Rådhuscentret 25 (Stine & Holmberg). Her kan man møde nogle af klubbens medlemmer til Høtteskak, og alle interesserede kan kigge forbi til et par hurtige spil.

Efter Høtten indleder Vojens Skakklub sæsonen 2018-19 for gamle og nye medlemmer. Det foregår i Huset i Danmarksgade hver mandag fra og med den 27. august.

- Kom og få en snak og et parti skak. Det er helt uforpligtende, og både nybegyndere og mere rutinerede er velkomne. Der er altid jævnbyrdige at spille med. Vi vil gerne være flere medlemmer i klubben, men vi aftaler en prøveperiode, indtil nye medlemmer er sikre på, at skak er den rigtige hobby, siger Karl Posselt, der er formand for skakklubben.

Han tilføjer, at klubben altid har et tilbud om undervisning, der især retter sig mod børn og unge - typisk i alderen fra syv til 14 år.

- Skak er først og fremmest et sjovt brætspil. Men samtidig er det med til at styrke den intellektuelle og sociale udvikling. Det fremmer evnen til at koncentrere sig, til at kombinere, og det udfordrer evnen til at tænke langt. Derfor spilles der også skak på mange skoler, siger Karl Posselt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Vanila-manden på skafottet

Annonce