Annonce
Midtsyd

Kontant skulderklap til ildsjæle fra Toftlund

Østifterne hædrede forleden højskolens Hartvig Dolberg (th.) og Teaterbandens Andreas Andresen for deres frivillige engagement. Privatfoto
Østifterne overraskede højskolens Hartvig Dolberg og teaterbandens Andreas Andresen med rosende ord og 25.000 kroner hver.
Annonce

Toftlund: Juletiden er fuld af overraskelser.

Det måtte to Toftlund-ildsjæle sande, da de onsdag i forbindelse med et aftenarrangement på Musik- og Teaterhøjskolen overraskende hver især fik overrakt en anerkendelse i form af 25.000 kroner for deres frivillighed.

På spil var ikke nisserne, men Østifterne, der efter indstilling havde valgt at anerkende de to ildsjæle, viceforstander på Musik- og Teaterhøjskolen, Hartvig Dolberg, og Teaterbandens Andreas Andresen.

- To personer, der hver på sin måde har gjort en stor forskel for Toftlund, Tønder Kommune og Sønderjylland, lød det blandt andet fra højskolens tidligere forstander Karsten Dressø, der udover sin nuværende forstanderfunktion på Jaruplund Højskole, også er valgt som delegeret medlem i Østifterne.

- Andreas Andresen anerkendes for sit store frivillige engagement i oprettelsen af Teaterbanden, der via en gruppe frivillige pensionister stiller deres kompetencer til rådighed til støtte for Musik- og Teaterhøjskolen, som ikke kun er et “fyrtårn” for Toftlund, men også for Tønder Kommune og Sønderjylland. Herudover har Andreas været initiativtager og frivillig aktiv bidragsyder til forskellige arrangementer, der har samlet penge ind. Blandt andet står de bag en pulje, som mindre bemidlede elever kan søge som hjælp til et højskoleophold, lød det anerkendende.

Hartvig Dolberg blev hædret for sin kontinuerlige drivkraft i de mange forskellige kulturtilbud til borgerne i Toftlund, Tønder og Sønderjylland, i tæt og koordineret samarbejde med sin arbejdsplads, Musik- og Teaterhøjskolen.

- Udover en ubeskrivelig arbejdsmæssig indsats, har Hartvigs store frivillige indsats, engagement, interesse og nysgerrighed, samt tilstedeværelse både fysisk og mentalt gennem årtier, gjort en stor forskel for mange mennesker i alle aldersgrupper - og langt udover Sønderjylland.

Østifterne arbejder for at sætte omtanke på dagsordenen i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Støttevandring for camino

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Annonce