Annonce
Midtsyd

Kræft går ikke i corona-dvale: Meld dig som indsamler i dit område

Indsamlingen kommer til at foregå både fysisk og digitalt, og den bliver afholdt efter alle myndighedernes anbefalinger. Foto: Preben Madsen / Midtjyske Medier

GRAM: For min mor. Fordi jeg fik hjælp. For kræftforskningen.

På små flag hæftet på tøjet, kan indsamlere til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling søndag den 11. april skrive, hvorfor netop de har valgt at støtte op. For vi har alle sammen en grund til at vise flaget for kræftsagen.

- 2020 har været et hårdt år for os alle. Men for mennesker ramt af alvorlig sygdom som kræft, har det været hårdt i særdelshed. Mange har levet isoleret, turen på hospitalet til undersøgelser, svar og behandlinger er foregået alene, og den usikkerhed, som coronaen har bragt med sig, har sat dybe spor hos mange patienter og pårørende. Kræft holder ikke pause, selvom der er corona, siger Lillian Pedersen, som er indsamlingsleder i Gram. Hun understreger at indsamlingen kommer til at foregå både fysisk og digitalt og bliver afholdt efter alle myndighedernes anbefalinger.

- Vi beder alle indsamlerne om at bære mundbind, når de banker på hos folk. Og vi instruerer dem i, hvordan bøtten kan holdes ud i strakt arm eller sættes på dørmåtten, så vi kan holde to meters afstand.

Annonce

Alle kan melde sig

Alle kan melde sig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år skal følges med en voksen. Få yderligere information hos Lillian Pedersen på telefon 2690 4875.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Annonce