Annonce
Midtsyd

Kræftens Bekæmpelse samler ind den 16. august

Kræftens Bekæmpelse samler ind søndag den 16. august. Indsamlingen gennemføres i Vojens, Vedsted, Sommersted og Jegerup, mens Bevtoft, Hammelev, Nustrup, Over Jerstal, Simmersted og Skrydstrup ikke får besøg. Årsagen er den igangværende pandemi. Foto: Kræftens Bekæmpelse
Igen i år kan man støtte det gode formål. Men på grund af pandemien bliver indsamlingen ikke så omfattende, som den plejer.
Annonce

Vojens: Søndag den 16. august finder årets udgave af Kræftens Bekæmpelses landsindsamling sted.

Indsamlingen bliver lidt anderledes denne gang. Indsamlerne overholder naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand og har desuden håndsprit med. Men i år får ikke nær så mange husstande besøg.

Både den valgte dato og den igangværende pandemi har besværliggjort gennemførelsen af årets landsindsamling, som oprindeligt var planlagt til den 29. marts. I Vojens-området vil således alene omkring halvdelen af de sædvanlige husstande få besøg den 16. august.

Indsamlingen gennemføres som vanligt i Vojens, Vedsted, Sommersted og Jegerup, mens de øvrige distrikter i området, herunder Bevtoft, Hammelev, Nustrup, Over Jerstal, Simmersted og Skrydstrup, ikke får besøg.

I område Vojens blev der sidste år samlet 119.837 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.

- Vi forventer ikke at få så flot et resultat igen i år, når vi ikke kan gennemføre en tilstrækkelig dør-til-dør indsamling, men vi håber, at mange vil gøre brug af en af de digitale muligheder som alternativ til deres sædvanlig donation, siger Majbritt Peglau, der er kampagneleder for landsindsamlingen i Vojens.

Man kan støtte landsindsamlingen på flere måder. Som noget nyt kan man donere via en Facebook-fundraiser, som hedder ”Landsindsamlingen Vojens”, og der er desuden et lokalt Mobilepay nummer for Vojens, som lyder 755885.

De penge, der kommer ind ved landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende, til forskning og til forebyggelse.

Man kan tilmelde sig som indsamler på telefon 7024 2020 eller ved at klikke på www.indsamling.dk/bliv-indsamler/

Annonce
Annonce
Midtsyd

Gram: Små landmænd blev godt kørende

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Fortiden, nutiden og fremtiden

Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Annonce