Annonce
Midtsyd

Kult: Fole Knallerttræf fejrer 10 års jubilæum

Den 25. juni tøffer hundrede vis af veteranknallerter igen gennem Fole. Foto: Facebook Fole Veteran Knallertklub
Fole Knallerttræf, landets største for vintage-modeller, er tilbage efter to år med corona-aflysninger. I år fejres træffets 10-års jubilæum.

Fole: Lørdag den 25. juni er Fole Knallerttræf tilbage på adressen Vestermarksvej i Fole efter to år med corona-aflysninger.

- Epidemien har taget gassen af eventet de seneste to år, og derfor skal der i 2022 være et brag af en fest, når træffet fejrer forsinket 10-års jubilæum, siger pr-ansvarlig Susanne Knigge.

Fole Knallerttræf har fundet sted siden 2011 og havde i 2019 en eksplosiv stigning i deltagelse med ikke færre end 1003 registrerede knallerter og mere end 4500 besøgende.

Annonce

Arrangementet er gratis, og nogle af eventets højdepunkter er en fælles køretur i den sønderjyske natur, muligheden for at vinde ikke mindre end tre restaurerede vintage-knallerter og live-musik hele dagen.

- Hele overskuddet bliver igen fordelt i Foles lokalområde til foreninger samt til projekter til gavn for alle, lyder det videre.

10 års jubilæum

- Fole Knallerttræf har en bred målgruppe og er et alletiders udflugtsmål. I 2018 blev det dokumenteret, at vores gæster kommer fra hele Danmark - fra Skagen til Tønder, Fyn og fra Odsherred til Bornholm. Alle aldre er velkomne, og der er lidt for enhver smag, da alle har deres helt egne grunde til at deltage, slår Susanne Knigge fast.

I 2018 blev det dokumenteret, at vores gæster kommer fra hele Danmark - fra Skagen til Tønder, Fyn og fra Odsherred til Bornholm. Alle aldre er velkomne, og der er lidt for enhver smag, da alle har deres helt egne grunde til at deltage

- Folk kommer for at nørde om det tekniske, for sammenholdet, for at beundre andres køretøjer og for at opleve fest og musik - samt med en urokkelig overbevisning om at vinde én af hovedpræmierne, som er tre vintage-knallerter, uddyber Susanne Knigge med et smil.

Pladsen åbner klokken 11, og de første knallerter tøffer afsted klokken 12.30. De er retur klokken 14.00.

Få mere info på Facebooksiden 'Foletræf - Danmarks Største Knallerttræf'.

Annonce
Kultur

Tønder Unge Film Festival 2022

Annonce
Midtsyd

Bregnbjergskolen holdt fest for hele verden

Annonce
Midtsyd

Bregnbjergskolen modtager 2.800 kr. af skolemælkslegatet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Indbrudstyve brød ind i kemirum: Slap afsted med tyvekoster for op mod 900.000 kroner

Ugeavisen Haderslev

Familiespejderdag med Vojens Rune Gruppen

Ugeavisen Haderslev

Jesus på Gram Slot

Midtsyd

Per Nielsen spiller sammen med lokalt kor: Gram Sognekors 30 års jubilæum fejres med koncert

Midtsyd

Sofari hos Solbakken Økologi

Ugeavisen Haderslev

Holberg komedie på Teatret Møllen

Midtsyd

Klumme: Den kære ungdom

Ugeavisen Haderslev

Forårskoncert med Vojenskoret

Annonce