Annonce
Midtsyd

Landmand-Troels tager ”æ gal' kas'” med til Tiset

Gæsterne kan møde Troels Hymøller fra TV-programmet "Landmand søger kærlighed", når CN Maskinfabrik i Tiset inviterer til åbent hus den sidste dag i januar. Pressefoto
Maskinfabrikken i Tiset fører en tradition videre, når der fredag den 31. januar er åbent hus i forretningen på Skovløkkevej.
Annonce

Tiset: Der bliver lejlighed til at møde Troels Hymøller fra TV2-programmet ”Landmand søger kærlighed”, når CN Maskinfabrik inviterer til sit traditionsrige åbent hus-arrangement. Det finder sted fredag den 31. januar i forretningen på Skovløkkevej i Tiset.

- Og han har naturligvis sin ladvogn med – den, han kalder ”æ gal’ kas’”, fortæller Heidi og Erling Schmidt, der er indehavere af maskinfabrikken.

Troels Hymøller er klar til at snakke med de mange gæster, der traditionelt kommer forbi, når CN Maskinfabrik holder åbent hus. Arrangementet er for længst blevet en årligt tilbagevendende begivenhed, der plejer at trække et par tusinde gæster til i løbet af dagen. Og folk kommer ikke kun fra Sønderjylland, men også fra mange andre steder i landet.

Arrangementet begynder om morgenen og varer 12 timer, og også i år vil gæsterne kunne nyde lækkerier fra Min Købmand i Arnum og fra Slagter Warming fra Gram. Desuden vil CN Maskinfabrik køre en række gode tilbud i stilling denne dag.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Gram: Små landmænd blev godt kørende

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Fortiden, nutiden og fremtiden

Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Annonce