Annonce
Midtsyd

Lasse fra Bevtoft har designet den nye SønderjyskE-trøje

29-årige Lasse Betzer, der stammer fra Bevtoft, har designet SønderjyskEs nye landsdelstrøje. Foto: Will Cornelius
SønderjyskEs superligahold præsenterer en helt ny landsdelstrøje i forbindelse med hjemmekampen mod FC København den 29. november. Trøjen er designet af Lasse Betzer, der stammer fra Bevtoft.
Annonce

Bevtoft: Når SønderjyskEs superligahold søndag den 29. november løber på banen for at møde FC København på Sydbank Park, vil spillerne være iført en ny hjemmebanetrøje fra hummel.

SønderjyskE og sportstøjsfirmaet har i samarbejde fremstillet en landsdelstrøje, som er en hyldest til fællesskabet og det samlede Sønderjylland.

Trøjen er designet af 29-årige Lasse Betzer, der stammer fra Bevtoft, og som selv nåede at trække SønderjyskEs lyseblå trøje over hovedet i ungdomsårene.

- Som sønderjyde er det en stor ære at få lov til at designe en trøje for hele landsdelens hold. SønderjyskE har altid været en stor del af mit liv, og derfor er jeg glad for, at jeg kan betale lidt tilbage med den nye trøje, siger Lasse Betzer.

Annonce

En stor tilfredsstillelse

Han voksede som nævnt op i Bevtoft og rykkede siden til Haderslev for at studere visuel kommunikation.

- Her lærer man at skabe kreative kampagner og professionelt grafisk design på tværs af medier, for eksempel reklamer, magasiner, tv-grafik og visuelle identiteter til virksomheder, fortæller Lasse Betzer, som i dag bor i Skanderborg sammen med sin kæreste.

- Vi mødte hinanden på studiet, og efter endt studie flyttede vi til Aarhus, hvor hun kommer fra. Senere fik vi lyst til at bo i noget større, og så rykkede vi til Skanderborg, siger han.

Spillerne på SønderjyskEs superligahold er iført den nye landsdelstrøje, når de søndag den 29. november løber på banen for at møde FC København på Sydbank Park. Pressefoto

De seneste tre år har Lasse Betzer arbejdet som grafisk designer ved hummel, hvor han blandt andet udvikler visuelt materiale til forskellige kampagner.


Som sønderjyde er det en stor ære at få lov til at designe en trøje for hele landsdelens hold. SønderjyskE har altid været en stor del af mit liv, og derfor er jeg glad for, at jeg kan betale lidt tilbage med den nye trøje, siger Lasse Betzer

Lasse Betzer, grafisk designer


- Jeg har lige udviklet det visuelle udtryk til trøjelanceringen for den engelske fodboldklub Everton. Det er meget spændende at arbejde med materialer til fodboldklubber, både de store og de små, siger Lasse Betzer, der også har løst grafiske opgaver for klubber som Charlton, Middlesbrough og det danske fodboldlandshold.

Annonce

Spillede fodbold i hjembyen

Selv spillede han på drenge- og juniorholdene i SønderjyskE, men stoppede, da fodbolden begyndte at fylde lidt for meget, og der også var andre ting, han gerne ville. Senere spillede han i Toftlund og sluttede af med seriefodbold i hjembyen Bevtoft. I dag holder Lasse Betzer sig i form med løbeture. Og så kan han lide at spille guitar og at læse bøger.

- Jeg bestemte mig for, at jeg gerne ville lære at spille guitar, og derfor så jeg en masse videoer på youtube. Det er en rigtig god måde for mig at koble af på. Og så læser jeg mange bøger. Både gamle klassikere, nye krimier og gysere – genren er ligegyldig, bare historien er god, siger han.

Annonce

Lidt tilfældigt

Den nye trøje er som nævnt en hyldest til det samlede Sønderjylland. Det lader Lasse Betzer blandt andet komme til udtryk ved fire søjler på fronten af trøjen, som symboliserer de fire byer, hvor SønderjyskE-holdene har hjemme: Haderslev, Vojens, Aabenraa og Sønderborg.

Faktisk fik han opgaven ved lidt af en tilfældighed.

- Jeg kan godt lide at tegne fodboldtrøjer i min fritid, og en dag havde jeg vist nogle af dem til en kollega fra Hummels marketingafdeling, hvor jeg selv arbejder, fortæller han.

- SønderjyskE skulle samtidig have designet en ny trøje, og min kollega viste derfor klubben nogle af mine skitser, og så blev jeg spurgt, om jeg ville give et bud på et design. Sådan kom det i stand – og selv om det aldrig blev til en stor karriere i lyseblåt for mit vedkommende, så er jeg stolt over, at jeg nu alligevel bliver en del af holdet, når spillerne træder ind på Sydbank Park.

Landsdelstrøjen lanceres også som herrehåndboldtrøje til februar og som damehåndboldtrøje til næste sæson. Landsdelstrøjen kommer til salg i nær fremtid, oplyser SønderjyskE.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce