Annonce
Midtsyd

Liselotte til børnefamilier i Toftlund: - Vi har brug for jeres drømme og tanker

Sidste års borgermøde i Toftlund Hallerne affødte massevis af debat og input til det gode liv i Toftlund. Arkivfoto: Mette Henriksen
Masterplanen for bevægelsesområdet i Toftlund er skudt i gang, og Borgerrådets Facebook-side genlanceret, så man under Covid-19 kan nå ud til borgerne virtuelt. Den første virtuelle hilsen går til børnefamilierne.
Annonce

TOFTLUND: Bag kulisserne har de lokale aktører længe stået klar til at tage fat i udviklingen af Toftlund.

I en pressemeddelelse skriver Tønder Kommune nu, at arbejdet med masterplanen for bevægelsesområdet officielt er skudt i gang. Den aktuelle corona-situation betyder dog, at det er nødvendigt at tænke kreativt og digitalt for at fastholde det lokale engagement. Blandt andet derfor har Toftlund Udviklingsråd genlanceret Borgerrådets Facebook-side, så den kan understøtte det videre arbejde med udviklingsplanen over de kommende år.

Spørgsmålene

Hvordan drømmer I om, at bevægelsesområdet kommer til at se ud? Hvilken stemning kunne I godt tænke Jer, der var i området? Hvilke ønsker har I til områdets fremtidige brug?

Som noget af det første bliver der rakt ud efter børnefamilierne.

- Vi ved, at børnefamilierne er ekstra pressede i den her corona-tid. Derfor opfordrer vi alle, forældre og bedsteforældre, til at gå ind på Facebook-siden og bruge ti minutter på at besvare de tre spørgsmål, lyder bønnen fra byudvikler i Toftlund, Liselotte Krodal, som tiltrådte den tidsbegrænsede stilling på to år i august 2020.


Vi ved at børnefamilierne er ekstra pressede i den her corona-tid. Derfor opfordrer vi alle, forældre og bedsteforældre, til at gå ind på Facebook-siden og bruge ti minutter på at besvare de tre spørgsmål.

Liselotte Krodal


- Der er meget at tage fat i og en rigtig spændende opgave at arbejde med. Med den her corona-krise kommer vi lidt anderledes fra start, men det hindrer os ikke i at fortsætte digitalt, tilføjer hun og uddyber:

- Vi lukker for svar den 10. februar, og vi vil senere lægge en opsamling af svarene på Facebook-siden. I sidste ende er det jo borgerne selv, som er eksperter i deres by, så vi har brug for deres drømme og input.

Opgaven med masterplanen for bevægelsesområdet i Toftlund udføres i perioden frem mod sommeren 2021. Den aktuelle corona-situation kan betyde, at perioden forlænges, og at nogle af aktiviteterne udskydes.

Det er arkitektvirksomheden Arkitema, der er blevet valgt til at løse opgaven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce