Annonce
Midtsyd

Livestreaming: Forstå dit gamerbarn

Gaming er populært blandt nutidens børn og unge. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Haderslev Kommune: - Vil du gerne forstå dit gamerbarn bedre?

Flere og flere børn og unge er optaget af computerspil, og som forældre er man nødt til at forsøge både at forstå og acceptere sine gamerbørn og interessen i denne nye verden for at undgå konflikter.

Derfor kunne du overveje at deltage i gratis livestreaming med digital læringskonsulent Frederik Bo torsdag den 18. februar klokken 19, som Haderslev Bibliotekerne står bag. Han har selv gamet i mere end 20 år, og har en bachelor i informationsvidenskab og en kandidat i pædagogik.

- Frederik vil forsøge at give et indblik i onlinefællesskaber, hvilke spil, der er de fedeste lige nu, en forklaring på, hvorfor netop disse spil er populære og hvilke værdier de unge kan hente i onlinefællesskaber. Frederik vil desuden give råd og værktøjer til at styrke dialogen om gaming mellem forældre og børn i håbet om, at der vil opstå mere gensidig forståelse, lyder det på bibliotekernes hjemmeside.

Grundet Covid-19 restriktioner afholdes dette foredrag online - husk tilmelding på Haderslev Bibliotekernes hjemmeside, hvorefter du modtager et deltagerlink.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce