Annonce
Midtsyd

Lokal ejendomsmægler: - Folk vil have nærvær og mere plads

Den lokale ejendomsmægler, Jesper Riistofte Christiansen, sælger huse som aldrig før. En af grundene er corona. Pressefoto
Coronaen har begrænset vores muligheder for at rejse og for at deltage i større arrangementer. Til gengæld købere vi huse som aldrig før, og gerne i provinsen.

VOJENS: Det er sjovt at være ejendomsmægler, når det går godt. Og det gør det i den grad for tiden, for efterårets historisk høje boligsalg ser ud til at fortsætte i februar - og sætter endda nye rekorder i en vintertid, hvor ejendomsmæglere ellers har den roligste periode.

- Jamen, det går rigtig godt. Vi oplever både, at folk flytter fra den ene adresse til den anden i kommunen, men også en del tilflytning, fortæller Jesper Riistofte Christiansen, indehaver af EDC Grosbøll i Vojens.

For engangs skyld er corona ikke skurken. Krisen har nemlig begrænset vores muligheder for at rejse og for at deltage i større arrangementer. I stedet fokuserer vi på det nære og det trygge, blandt andet vores hjem og bolig, hvilket er en af forklaringerne på, at boligsalget gik amok midt i den værste krise i mange år.

- Folk har brug for mere plads, luft og natur omkring sig - og mere nærvær i hverdagen. Det der med at man ved, hvad naboen hedder, og man kan få sig en snak hen over hækken i weekenden - det er hyggeligt og giver noget ekstra.


Folk har brug for mere plads, luft og natur omkring sig - og mere nærvær i hverdagen. Det der med at man ved, hvad naboen hedder, og man kan få sig en snak hen over hækken i weekenden - det er hyggeligt og giver noget ekstra.

Jesper Riistofte Christiansen, ejendomsmægler


Annonce

Økonomisk frihed

Den lokale ejendomsmægler kan også nikke genkendende til, at resten af familien følger trop, når de voksne børn flytter til provinsen.

- Folk fra større byer kan godt se fidusen i at få det samme – eller endda mere – for lang færre penge. Det giver en økonomisk frihed at bo billigere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Annonce