Annonce
Midtsyd

Lokal håndsrækning: Pant går til Agerskov-Hallen

Agerskov-Hallen er et populært valg for arrangementer i byen, som her Friplejehjemmets fællesspisning. Nu bliver det også snart muligt at gøre brug af et splinternyt aktivitetsrum, som etableres over Agerskov-Hallens nye depotrum. Foto: Ella Warming
Når man afleverer sin pant hos Spar-købmanden i Agerskov, kan man nu støtte Agerskov-Hallen, som går med byggeplaner.
Annonce

AGERSKOV: Med virkning fra 1. august 2020 har man mulighed for at donere sine pantbeløb til Agerskov-Hallen, såfremt man indleverer sine pantflasker i pantautomaten hos Spar i Agerskov.

- I stedet for at få udskrevet en tilgodeseddel på pantbeløbet, trykker man på doneringsknappen på pantautomaten, og pengene bliver helt automatisk godskrevet Agerskov-Hallen, forklarer halformand, Johnny Andersen.

Spar i Agerskov har med succes igennem de sidste mange år gjort det muligt for forretningens kunder at donere pantbeløb til rigtig mange af egnens foreninger.


Hallen arbejder i øjeblikket med en tilbygning, indeholdende depotrum og et aktivitetsrum. Det er til hjælp ved finansiering af dette, at de donerede beløb vil blive brugt.

Johnny Andersen, formand for Agerskov-Hallen


- Vi er utroligt glade for aftalen med Spar i Agerskov, tilføjer han.

- Vi arbejder i øjeblikket med en tilbygning, indeholdende depotrum og et aktivitetsrum. Det er til hjælp ved finansiering af dette, at de donerede beløb vil blive brugt. Og skulle vi være så heldige at få doneret rigtig mange penge, så vil vi også gerne investere i nye borde og stole til brug ved arrangementer i hallen, fortsætter Johnny Andersen.

Annonce

Pladsmangel i flere år

Agerskov-Hallen har igennem de seneste mange år lidt af pladsmangel til blandt andet opbevaring af redskaber. Hallens bestyrelse har derfor igennem længere tid arbejdet med planer om udbygning af hallen, med et depotrum ved hallens vestlige ende, og en overbygning af nedkørslen til hallens vestvendte port for øje.

- Over depotrummene er det tanken at der skal etableres et aktivitetsrum, hvor det vil være muligt at igangsætte mange forskellige aktiviteter. Vi har netop fået en byggetilladelse til byggeriet, og bestyrelsen er gået i gang med at indhente priser på byggeriet, som vi håber at kunne igangsætte snarest, slutter Johnny Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jagten på ny købmand i Bevtoft er sat ind

Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce