Annonce
Midtsyd

Lokal massør: Ingen problemer med coronapas - men teststedet i Toftlund åbner for sent

Anja Kjær Petersen, der tilbyder en bred vifte af behandlinger i Toftlund-klinikken, som også omfatter baby-massage, oplever ingen problemer med coronapasset. Flere testtider i byen ville til gengæld gøre hverdagen nemmere. Arkivfoto Mette Henriksen
Toftlund-massør Anja Kjær Petersen oplever ingen problemer med coronapasset.

TOFTLUND: Anja Kjær Petersen fra Toftlund er én af de mange behandlere, som har glædet sig til igen at få klienterne tilbage på briksen efter påske, efter over tre måneders corona-nedlukning.

Forventningsglæden blev dog overskygget en smule af den nye coronapas-ordning. For Anja Kjær Petersen, der driver virksomheden Anjas Wellness og Massage på Allerupvej 11 i Toftlund, havde ikke lyst til at lege politi overfor klienterne. Eller endnu værre, at afvise en kunde, som havde brug for hjælp.

Indtil videre har bekymringerne dog vist sig at være unødvendige.

Annonce

- Jeg havde gjort mig en del tanker forud om, hvordan jeg ville tackle det, hvis en klient ikke skulle have styr på coronapasset - især fordi jeg risikerer at få en bøde. Nu har jeg så været i gang i klinikken igen i godt en uge, og det er bare gået helt upåklageligt, fortæller Anja Kjær Petersen.

Tre test ugentligt

Som behandler bliver hun selv testet tre gange ugentligt med to kviktest og en PCR-test. Derfor håber hun, at testkapaciteten i Toftlund snart udvides.

- Jeg har selv valgt at blive testet i det omfang jeg gør, for det har jeg det som behandler bedst med. Men jeg ville ønske, at man i Toftlund kunne blive testet allerede fra klokken 7.00, så man kan nå det inden arbejde. Nu er det først muligt fra klokken 9.00, og for mit vedkommende, så bruger jeg min frokostpause på det, eller kører helt til Rødekro. Det er lidt træls, slutter hun.


Jeg ville ønske, at man i Toftlund kunne blive testet allerede fra klokken 7.00, så man kan nå det inden arbejde. Nu er det først muligt fra klokken 9.00, og for mit vedkommende, så bruger jeg min frokostpause på det, eller kører helt til Rødekro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce