Annonce
Midtsyd

Lopperne er løs i Agerskov

Fredag den 7. juni er der markedsdag i området ved Spar-købmanden på Hovedgaden. Agerskov Handels- og Håndværkerforening er arrangør. Arkivfoto: Thomas Holl
Arrangører håber, at byens markedsdag fredag den 7. juni kan blive en tradition.
Annonce

Agerskov: Markedsdage er en fast tradition i mange danske byer, og det må den også meget gerne blive i Agerskov, hvis det står til Agerskov Handels- og Håndværkerforening.

Fredag den 7. juni holder foreningen således markedsdag i området ved Spar-købmanden på Hovedgaden. Det begynder midt på eftermiddagen og varer fire timer.

- Det er jo blevet in at holde sådanne markeder, så det vil vi også gøre. Vi havde også en markedsdag sidste år, men ellers er det mange år siden, at det var en tradition i Agerskov. Det håber vi, at det kan blive igen, siger Ellen Jacobsen, der er kasserer i handels- og håndværkerforeningen.

Alle er velkomne til at stille en bod op i Agerskov. Man skal selv tage bord, stol og skraldespand med, og man skal naturligvis også selv rydde op efter sig, siger Ellen Jacobsen.

- Og man skal bare møde op en halv times tid inden arrangementet. Man behøver ikke at tilmelde sig på forhånd, siger hun.

Ved markedet vil Agerskov Friplejehjem Møllevangen sælge grillpølser og drikkevarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtsyd

Gram og omegn samler ind til godt formål

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Gram: Intro-dag på padelbanen

Elbobladet

Din vin kan være sminket med kemi

Midtsyd

Klumme: Bag facaden

Annonce