Annonce
Midtsyd

Mænd bag gryderne: Arnum-borgerne blev forkælet

Igen i år var aftenen, som blandt andet er sat i verden for at støtte Arnum Forsamlingshus, godt besøgt. Privatfoto
Den lokale madklub stod igen bag gryderne, da Arnum Forsamlingshus inviterede til vinterhyggeaften.
Annonce

Arnum: I Arnum har man hvert år en hyggelig aften i forsamlingshuset, hvor ”hele landsbyen” mødes, for at nyde lækker mad. Bag gryderne er der udelukkende mænd fra byens madklub, "Mad og Mænd", som sørger for aftenens kulinariske oplevelser.

I år foregik den hyggelige tradition den sidste fredag i januar, hvor godt 100 borgere blev forkælet med en tre retters menu.

- Forsamlingshuset havde, som de sidste fem år, anmodet klubben om, at forstå denne del af festen. Og det ville vi selvfølgelig gerne igen i år, fortæller en af kokkene, Kaj Østergaard, som tilføjer:

- Menuen var Mulligatawny suppe, bedre kendt som suppen, der serveres til 90-års fødselsdagen i fjernsynet nytårsaften, hvor James serveres suppen for Miss Sophie, gullasch med kartofler og tilbehør, samt citronfromage. Forsamlingshusets personale stod på bedste vis for det praktiske omkring arrangementet - en god vinterhyggeaften, som sikkert gentages næste år.

Mad og Mænd klubben er startet i 2003 af en gruppe mænd, der havde stor interesse for madlavning. I dag er der 15 medlemmer fra Arnum og nærområdet.

Aftenens overskud gik traditionen tro ubeskåret til vedligeholdelse af forsamlingshuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce