Annonce
Midtsyd

Maj-Britt skal igen klæde kvinderne på i Vojens: - Det er helt fantastisk at være tilbage

Maj-Britt H. Østergaard er tilbage bag disken Vojens - denne gang som butikschef i byens spritnye dametøjsbutik Friis & Schmidt, som Anita Friis Schmidt fra Toftlund står bag. Foto: Mette Henriksen   
Maj-Britt H. Østergaard er ansat som butikschef i Vojens´ nye dametøjsbutik, Friis & Schmidt, i Vestergade.

VOJENS: I godt og vel 23 år har Maj-Britt H. Østergaard arbejdet indenfor dametøjsverdenen. De 21 år af dem hos Stine & Holmberg i Vojens, og lidt over et år hos Thrane i Haderslev.

- Da det sluttede, nåede jeg begge gange at tænke, om det mon var nu, jeg skulle prøve noget nyt i mit liv? Men selvfølgelig skulle jeg ikke det - jeg elsker jo det her, siger Maj-Britt H. Østergaard, der er blevet headhuntet til det nye job som butikschef i Vojens´ spritnye dametøjsforretning Friis & Schmidt med adresse i Vestergade 15.

- Indehaveren af butikken, Anita, henvendte sig en dag, for at høre, om det var noget for mig. Og det var det jo – også i den grad. Jeg skulle bare lige sige ordentligt farvel det andet sted, hvor jeg var ansat, siger hun, mens Anita Friis Schmidt tilføjer:

- Jeg kendte ikke Maj-Britt personligt, men havde hørt så meget godt om hende. ´Hende skal jeg bare have til min nye butik i Vojens´, tænkte jeg, og sådan blev det. Ovenikøbet lykkedes det også at ansætte Anita Weber, som tidligere har arbejdet sammen med Maj-Britt. Når man har to butikker, og ikke selv kan være der hele tiden, er det rart med dygtige folk, forklarer indehaveren, som også driver dametøjsbutik af samme navn i Toftlund.

Teamet bag Vojens nye dametøjsbutik, Anita Weber, indehaver Anita Friis Schmidt og butikschef Maj-Britt H. Østergaard (th.). Foto: Mette Henriksen
Annonce

Varm velkomst

Maj-Britt H. Østergaard er oprindeligt uddannet i herretøjsbranchen.

- Det var i Din Tøjmand i Rådhuscentret for mange år siden. Så ja, det startede med herretøj, og så skiftede jeg over til dametøjsbranchen. Jeg er taknemmelig for, at jeg er kommet på rette hylde arbejdsmæssigt, for jeg er stadig lige vild med det. Jeg er meget social, så jeg elsker kundekontakten, og at se kunderne glade, når de går herfra, tilføjer Maj-Britt.


Jeg er taknemmelig for, at jeg er kommet på rette hylde arbejdsmæssigt, for jeg er stadig lige vild med det. Jeg er meget social, så jeg elsker kundekontakten, og at se kunderne glade, når de går herfra,

Maj-Britt H. Østergaard, butikschef


Den 47-årige har det i det hele taget godt med at stå spidsen for en butik, som giver Vojens, der som mange andre mindre byer, er plaget af tomme butikker, et løft.

- Det er super med en ny dametøjsbutik i Vojens. Det har vi savnet længe, og vi gider ikke handle på nettet. Vi vil gerne prøve og røre ved tøjet, inden vi køber noget, siger de tre veninder, Betina Schnuchel (tv.), Karin Hansen og Tina Toft. Foto: Mette Henriksen 

- En ny butik i byen bringer jo mere liv til byen, og dermed flere kunder til andre butikker også. Og så pynter det i bybilledet, at der igen er kommet liv i det store flotte hus her i Vestergade 15, siger hun.

- Og hold da op, en velkomst jeg har fået af kunderne – gamle som nye. Men det bedste ved det hele er nok, at jeg har fået Anita, som jeg har arbejdet sammen i 13 år hos Stine & Holmberg, som kollega igen. Vi har så mange gode minder og kender kunderne her i Vojens så godt, at vi næsten stadig kan huske deres størrelser, slutter hun storsmilende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Annonce