Annonce
Midtsyd

Makkerpar sælger huse på livet løs: - Det er en livsstil

Har slået pjalterne sammen: Rasmus Mikkelsen (tv.) og Thomas Severin er nu klar til at erobre ejendomsmarkedet som partnere. Foto: Mette Henriksen
Ejendomsmægler Thomas Severin er blevet medejer af Mikkelsens Ejendomskontor i Toftlund. Sammen med sin tidligere chef og nuværende kompagnon, Rasmus Mikkelsen, glæder han sig til at fortsætte de gode takter i virksomheden.
Annonce

Toftlund: For to år siden blev ejendomsmægler Rasmus Mikkelsen eneejer af faderens livsværk, Mikkelsens Ejendomskontor i Toftlund.

Nu sker der så igen nyt i Toftlund-virksomheden med adresse på Toldbodgade. Ejendomsmægler Thomas Severin, trofast medarbejder af "egen avl", er nemlig blevet medindehaver, og dermed går drømmen om at blive selvstændig i opfyldelse for familiefaderen fra Skrydstrup.

- Det var drømmen og målet, da jeg begyndte i lære som ejendomsmægler her i firmaet som 19-årig. Så det er rigtig dejligt og meget spændende, siger Thomas Severin, der i dag er 35 år.

- At være ejendomsmægler er for os arbejde, hobby og livsstil i ét. Det er en utrolig spændende branche at være del af. Det at sælge hus er en stor ting for de fleste, noget, som måske sker i ens liv en eller to gange. Man kan blive helt høj af lugten af en ejendomshandel. Rasmus Mikkelsen, ejendomsmægler
Annonce

Arbejdsfamilie

Sideløbende med at drive ejendomskontor har Rasmus Mikkelsen og Thomas Severin også kørt parløb i et fælles handelsfirma.

- Thomas og jeg har delt virksomhed og økonomi i en del år, og vi har været gode til at drive det sammen. Jeg kender ham rigtig godt og ved, at han har et godt overblik - derfor har det ligget i kortene, at han skulle blive del af firmaet her i Toftlund. Desuden er vi meget ens i vores måde at tænke på. Vi er næsten som et gammelt ægtepar, tilføjer Rasmus Mikkelsen med et glimt i øjet.

- Vi tænker meget ens. Vi har arbejdet sammen her i virksomheden i 15 år og med lange arbejdsdage fra 8–18 er vi nok efterhånden blevet det, man kalder for en arbejdsfamilie. Vi holder også nytår sammen, understreger Thomas Severin.

Annonce

Helt høj

- At være ejendomsmægler er for os arbejde, hobby og livsstil i ét. Det er en utrolig spændende branche at være del af. Det at sælge hus er en stor ting for de fleste, noget, som måske sker i ens liv en eller to gange. Man kan blive helt høj af lugten af en ejendomshandel, siger Rasmus Mikkelsen.

- Selvom vi efterhånden i flere år har været inde i en rigtig god udvikling, og sidste år var det ejendomsselskab, som solgte fleste huse her i Sønderjylland, så går vi stadig ind i folk med træsko på. Vi er skolet på samme måde og har begge den holdning, at man kommer langt med jordnærhed og ydmyghed og en god ping-pong med kunderne, siger makkerparret, som trives med, at Mikkelsens Ejendomskontor er en selvstændig enhed.

- Vi har fod under eget bord, er ikke ejet af store kæder eller banker, hvilket garanterer kunderne, at vi udelukkende arbejder for at sælge deres bolig. Kort sagt, så kan vi gøre tingene på vores helt egen måde, og det har vi ganske god succes med.

Mikkelsens Ejendomskontor

Niels Erik Mikkelsen grundlagde Mikkelsens Ejendomskontor i 1974. I 1986 blev Bent Clausen kompagnon i virksomheden. I 2017 overtog junior Rasmus Mikkelsen først sin fars del af firmaet og to år efter den hidtidige kompagnon, Bent Clausens del, hvilket gjorde ham til eneejer af virksomheden. I begyndelsen af 2020 blev Thomas Severin medejer. Virksomheden har i dag domicil på Toldbodgade 13 i Toftlund.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Bag facaden

Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce