Annonce
Midtsyd

Malene runder skarpt hjørne som frisør

Personlig service og hyggelig stemning er nøgleord hos Frisørgalleriet. Lørdag den 1. februar er det 20 år siden, at Malene Bossen Due etablerede salonen. Dengang lå den i Arrild, men de seneste mange år har den haft til huse på Stadionvej i Gram. Jubilæet markeres på dagen. Foto: Thomas Holl
Det er 20 år siden, at Malene Bossen Due åbnede Frisørgalleriet. Først lå salonen i Arrild, men siden flyttede den til Gram. Jubilæet markeres på dagen lørdag den 1. februar.
Annonce

Gram: Lørdag den 1. februar er en særlig dag for frisør Malene Bossen Due fra Gram. Denne dag kan hun nemlig fejre 20 års jubilæum som selvstændig frisør.

Det var således i februar 2000, at hun fik foden under eget bord og slog dørene op til sin salon, som fik navnet Frisørgalleriet.

- Jeg etablerede faktisk salonen i Arrild, hvor den lå det første halvandet år. Derfor flyttede jeg den til vores privatadresse her på Stadionvej i Gram, hvor den har ligget lige siden. Jeg begyndte egentlig inde i vores hus, men i dag ligger salonen i en godt 120 kvadratmeter stor bygning, fortæller Malene Bossen Due.

De første år var hun alene i salonen. I dag er der seks frisører i personalestaben hos Frisørgalleriet.

Annonce

Kunder fra et stort område

Malene Bossen Due, som i øvrigt fylder 48 år på jubilæumsdagen, har således mange års erfaring inden for sit fag. Hun blev udlært frisør hos Salon Sis i Gram i 1993, og de mange år i faget har givet hende og hendes salon en stor kundekreds. Og kunderne kommer ikke kun fra lokalområdet.

- Vi har selvfølgelig mange kunder her fra Gram og omegn, men også mange udefra. De kommer både fra Vojens, Toftlund, Ribe, Rødding, Brørup, Christiansfeld og Vejen, så vi dækker en stor radius, fortæller Malene Bossen Due.

Hun markerer sit jubilæum på selve dagen lørdag den 1. februar, hvor kunder, kolleger, leverandører og familie inviteres til reception.

- Og vi serverer naturligvis lidt godt til ganen, lyder det fra den kommende jubilar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Støttevandring for camino

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Annonce