Annonce
Midtsyd

Malte fra Toftlund er med i opløbet: Kun få uger tilbage af "Hells Kitchen" på TV3

Malte Bjerring er i øjeblikket aktuel i TV3-programmet ”Hells Kitchen” og var forleden en tur tilbage i fødebyen Toftlund, hvor han besøgte byens haller. - Her har jeg tilbragt virkelig mange timer med alverdens sportsgrene. Jeg var også en flittig gæst i friluftsbadet, siger han. Foto: Thomas Holl
26-årige Malte Bjerring fra Toftlund er aktuel i TV3-programmet ”Hells Kitchen”, hvor kokke fra hele landet dyster mod hinanden.

Toftlund: Malte Bjerring fra Toftlund kunne godt tænke sig at gøre karriere indenfor kokkebranchen. Og han er godt i gang.

Således har man den sidste godt halve snes uger kunnet følge 26-årige Malte i TV3-programmet ”Hells Kitchen”. Her dyster 14 kokke fra hele landet mod hinanden om at vinde den ultimative præmie – et mentorforløb hos stjernekokken Jakob Mielcke, der er kendt fra programmet ”MasterChef”, og som i øvrigt også styrer deltagerne med hård hånd i løbet af udsendelserne.

Hver uge bliver en af deltagerne stemt hjem. Malte Bjerring er stadig med i ”Hells Kitchen”, der i øvrigt blev optaget sidste sommer, men som af forskellige corona-relaterede årsager først bliver sendt i dette efterår.

Annonce

- Det begyndte med, at jeg for halvandet år siden så en annonce på Facebook, hvor der blev søgt efter medvirkende til programmet. Man skulle blandt andet svare på nogle spørgsmål om mad og om sig selv. Herefter blev jeg inviteret til casting i både Aarhus og København, og det endte med, at jeg blev udvalgt til at være med i programmet, fortæller Malte Bjerring, der til dagligt er kokkeelev hos Restaurant Fynboen i Odense.

En blandet skare

Herefter blev han indlogeret sammen med de 13 øvrige kokke i ”Hells Kitchen”-huset.

- Lejligheden i programmet er egentlig en dekoration, som i øvrigt ligger dér, hvor ”Vild med dans” også bliver optaget. Vi var en meget blandet skare af deltagere, som var udvalgt til at komplementere hinanden, men også til at irritere hinanden lidt. Der er for eksempel både køkkenchefer, restauratører og kokkeelever som mig selv blandt deltagerne. Der var faktisk kokke, der havde været i branchen lige så længe, som jeg har levet, siger Malte.

Han fortæller, at der var tale om et meget koncentreret ophold.

- Vi skulle aflevere vores smartphones og ure, da vi kom, så vi ikke kunne følge med i, hvad der skete udenfor huset. Vi levede i en boble. Men en dag, hvor vi sad med høretelefoner på, fandt vi pludselig ud af, at der skulle være folketingsvalg. Det var den 5. juni, på selve valgdagen – og vi vidste ikke en gang, at der havde været valgkamp, smiler Malte.


Vi skulle aflevere vores smartphones og ure, da vi kom, så vi ikke kunne følge med i, hvad der skete udenfor huset. Vi levede i en boble.

Malte Bjerring, deltager i "Hells Kitchen"


Der er stadig nogle uger tilbage af udsendelsen. Finalen bliver sendt på TV3 onsdag den 14. november, hvor det afsløres, hvem der vinder et læringsforløb hos Jakob Mielcke.

Malte Bjerring har mærket kendiseffekten af at være med i et populært TV-program. - Jeg har oplevet stor interesse. Mange topper mig på gaden, og der er også mange, der skriver. Også lidt mere modne kvinder i 45-50-års alderen, som fortæller, at de holder med mig i programmet. Det er ganske uskyldigt, lyder det med et smil fra Malte. Pressefoto: TV3

Malte Bjerring kan godt lide den kendte kok.

- Han er hård, når der er kamera på, og han har den attitude, han nu skal have. Men når kameraerne er slukket, er han nede på jorden og en superfin fyr. Og så er han meget givende og lærende. Det var også en af grundene til, at jeg tilmeldte mig – så man kunne få mulighed for at lære af de bedste, fortæller Malte.

Annonce

Fremtiden

Han kommer som nævnt fra Toftlund, men bor i dag i Odense sammen med sin kæreste, Anne. Om mindre end et halvt år er han færdigudlært som kok hos Restaurant Fynboen, og det er ingen hemmelighed, at han godt kunne tænke sig at få sin egen restaurant.

Og så er spørgsmålet jo, hvad der så skal ske.

Malte Bjerring smiler hemmelighedsfuldt.

- Jeg kan sige så meget, at jeg har planer om at vende hjem – i hvert fald arbejdsmæssigt. Det er helt sikkert, at jeg kommer til at starte noget op i Sønderjylland, når jeg er udlært, men hvad og hvor det præcist bliver, er en hemmelighed indtil videre. Men senere i år bliver det officielt, og så fortæller jeg gerne mere om det, siger den ambitiøse kokkeelev.

”Hells Kitchen” sendes på TV3 hver onsdag klokken 20.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Ugens klumme: De hjemlige tests

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Farjokes!

Annonce