Annonce
Midtsyd

Mangler hænder: Familieklub er på vej til Vojens

Sognepræst Ditte Freisleben (th.) og sognemedhjælper Marianne Nissen foran sognehuset i Vojens, som vil være base for den lokale Familieklub. Foto: Mette Henriksen
En familieklub, hvor familier mødes  til leg, mad, aktiviteter og fællesskab, er ved at være en realitet i Vojens. Flere hænder ønskes.
Annonce

VOJENS: Afdelinger af Hele Danmarks Familieklub, som KFUM´s sociale arbejde står bag, skyder op over hele landet.

Også i Vojens er en lokal familieklub, hvor familier siger ja tak til at være del af et fællesskab i et halvt år og mødes fast to gange om måneden til leg, mad, aktiviteter og fællesskab, ved at være en realitet.

Her er basen byens sognehus, mens sognepræst Ditte Freisleben i opstartsfasen er tovholder og bindeled.

- Vi vil gerne hjælpe med at sætte gang i projektet her i byen ved at stille sognehuset til rådighed. Samtidig er jeg ind over, og kan kontaktes, indtil en frivillig leder tager over. Indtil videre er der to frivillige på banen, samt vores sognemedhjælper Marianne, som står for indkøb af mad og regnskab, fortæller den lokale sognepræst, som håber på at flere frivillige har lyst til at give en hånd med.


Vi vil gerne hjælpe med at sætte gang i projektet her i byen ved at stille sognehuset til rådighed. Samtidig er jeg ind over, og kan kontaktes, indtil en frivillig leder tager over.

Ditte Freisleben, sognepræst


Annonce

Favner bredt

Familieklubben består af otte til ni forskellige børnefamilier med børn mellem to og 12 år, samt deres yngre og ældre søskende.

Sognemedhjælper Marianne Nissen lægger i denne sammenhæng vægt på ordet "forskellig":

- Tilbuddet henvender sig lige så meget til familier med udfordringer, som den enlige forælder, eller tilflyttere, som gerne vil møde andre familier i lokalområret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtsyd

Klumme: Fortiden, nutiden og fremtiden

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Midtsyd

Klumme: Hvem har du rost denne uge?

Midtsyd

Foredrag aflyst

Midtsyd

Ny udstilling i Kultur- og Musikhuset

Midtsyd

Kulturugen begynder i Toftlund

Annonce