Annonce
Midtsyd

Marianne tilbyder gratis telefonhjælp: - Vi skal huske at italesætte angsten

- Vi skal anerkende den frygt der er, men den skal ikke kapre vores sind, siger holistisk terapeut Marianne Ølgaard fra Vojens, der nu tilbyder gratis telefonhjælp. Privatfoto
Marianne Ølgaard, indehaver af Holistisk Terapi Klinik i Vojens, tilbyder nu gratis telefonhjælp.
Annonce

Vojens: - Det er et ydmygt tilbud om at bidrage.

Sådan siger Marianne Ølgaard, zoneterapeut og holistisk terapeut i Vojens, som i disse dage sidder ved telefonen for at støtte de mennesker, der måtte have brug for et lyttende øre i en usikker tid.

- Da jeg måtte lukke ned for mine fysiske behandlinger, tænkte jeg på, hvad jeg så kunne bidrage med. Min arbejdsdag består normalt i blandt andet hjælpe at mennesker i krise, hjælpe med at finde og bringe ro i nervesystemet i forbindelse med f.eks. stress, angst og depressioner. Har man vanskeligt ved at styre angst og frygt i forbindelse med Coronavirus eller “blot” brug for et medmenneske, der vil lytte til ens bekymringer, så er jeg her, siger Marianne Ølgaard.

Annonce

Samfundssind

Marianne Ølgaard har lyttet til mennesker i snart tre årtier. Hun sprang ud som zoneterapeut for 26 år siden, og har løbende uddannet sig indenfor holistisk behandling. Ikke mindst blev hun inspireret af statsminister Mette Frederiksens opfordring til at udvise samfundssind.

- Jeg synes det er et fantastisk ord, og det dækker præcist over, hvad verden kalder på nu. Man kunne også kalde det næstekærlighed eller nærvær.

- Mange mennesker lider lige nu. Det viser den hårde tone på nettet, når det f.eks. kommer til hamstring. Men vi skal passe på med at dømme. Mange gør det i frygt og angst for, at tingene komme helt ude af kontrol. At det går helt galt. Det er urinstinkter, der driver dem. Derfor er det vigtigt, at vi italesætter angsten, siger Marianne Ølgaard.

- Der er ikke noget i vejen med at føle frygt. Det er en naturlig reaktion, når man står i en usikker situation, som vi befinder os i nu midt i coronakrisen. Men tankerne kan løbe løbsk, og ikke alle har én, de kan tale med. Ved at sige tingene højt til en anden, kan man justere på menneskets tænkning.

- Vi skal anerkende frygten, men den skal ikke kapre vores sind.

Hvis man ønsker at blive ringet op, kan man sende en SMS til Marianne Ølgaard på 2945 4323, som så vender tilbage for at aftale et tidspunkt for et opkald, som passer begge parter. Tilbuddet er gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Midtsyd

Cirkus Trapez indtager feriebyen i Arrild

Midtsyd

Samlede 50.000 kroner ind til Røde Kors

Midtsyd

Toftlund Dyreklinik byder indenfor

Annonce