Annonce
Midtsyd

Mejsepar med usædvanlig bolig

Forleden havde et mejsepar forleden havde slået sig ned i gaflen til en frontlæsser på Træhedevej ved Neder Jerstal. Erik Høiberg fra Toftlund tog blandt andet dette billede af en af fuglene. Privatfoto
Gaflen til en frontlæsser kan sagtens gøre det ud for en bolig for mejser.
Annonce

Neder Jerstal: Forleden opdagede Erik Høiberg fra Toftlund, at et mejsepar havde slået sig ned i det, man vist kan kalde en ret usædvanlig bolig på Thorbjørn Sørensens ejendom på Træhedevej ved Neder Jerstal.

- Mejserne havde taget bolig i gaflen til en frontlæsser, der et par gange om ugen bruges til at flytte bigballer. Frontlæsseren er lavet af stål og vejer flere hundrede kilo, så man kan vel godt sige, at det er en beskyttet bolig. Det generede åbenbart ikke boligejerne, at deres rede et par gange om ugen bevægede sig rundt på matriklen for at flytte tunge bigballer – så længe gaflen bare kom tilbage på sin vante plads, fortæller Erik Høiberg, der forevigede mejseparret med sit kamera.

- Efterfølgende blev æggene ruget ud, og ”de gamle” fik travlt med at finde føde til ungerne. Senest er alle ungerne fløjet fra reden – friske og rørige – og nu holder de til i æblehaven på ejendommen. Naturen giver gang på gang smukke oplevelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Annonce