Annonce
Midtsyd

MidtSyd flytter:- Ingen forskel for hverken kunder eller læsere

MidtSyds medarbejdere, medieansvarlig Pernille Jespersen (tv.), journalist Thomas Holl, medierådgiver Anne Eskildsen og journalist Mette Henriksen, vil fortsat være tilstede og synlige i området. Foto: Pia Sørensen
Ugeavisen MidtSyd lukker sit kontor i Brundtlandcenteret i Toftlund pr. 31. oktober 2019. Medarbejderne vil fremover sidde i Tønder og Haderslev.
Annonce

Toftlund: - Verden er blevet mere og mere digital, hvilket vi også mærker her på Ugeavisen MidtSyd. Langt de fleste henvendelser sker nemlig digitalt eller på telefonen. Det gælder både salg og redaktion, og derfor vælger vi at lukke kontoret pr. 31. oktober 2019. Selve avisen røres der derimod ikke ved.

Sådan siger Pia Sørensen, salgschef på blandt andet Ugeavisen Midtsyd. Hun uddyber:

- Vi vil dog fortsat være repræsenteret lokalt. Hverken kunderne eller læserne vil mærke nogen forskel, da medierådgiver Anne Brink Eskildsen fortsat vil køre og være tilstede i området, som hun altid har gjort. Det samme vil journalisterne Mette og Thomas, som er klar til at rykke ud til stort og småt, så tøv ikke med at tippe dem, hvis du har en god, lokal historie. Selvom de gør en kæmpe indsats for at have følehornene ude, så er det borgerne, som befinder sig allertættest på det, der rører sig.

Ugeavisen MidtSyds fysiske salgskontor flytter til Mediehuset i Tønder, Lillegade 11, hvor man vil finde mediansvarlig Pernille Jespersen. Redaktionen flytter til Mediehuset i Haderslev, Posthussvinget 4.

- Vi har lavet en rigtig fin aftale med SuperBrugsen i Toftlund om, at vi hænger en sort postkasse op inde i butikken ved kasse 1. Den kan bruges til konkurrencer, mens andet materiale, som annoncer, sendes på mail eller klares over telefonen, tilføjer Pia Sørensen.

­Lokalredaktør Lars Fahrendorff har siden nytår været ansvarlig for det redaktionelle indhold på Ugeavisen MidtSyd. Han lægger vægt på, at redaktionerne JydskeVestkysten Haderslev, JydskeVestkysten Tønder, Haderslev Ugeavis og MidtSyd er nødt til at arbejde bedre sammen.

- I en tid, hvor aviserne er pressede, er det endnu vigtigere, at vi holder hus med det mandskab, vi har. Eksempelvis er det ikke smart at sende flere journalister med fotograf ud for at dække de samme begivenheder, når vi er samme familie. Med den nye ordning har vi lettere ved at koordinere vores indsats og undgå dobbeltdækning, forklarer Lars Fahrendorff.

Ugeavisen MidtSyd har støt stigende læsertal både digitalt og på papir. Samtidig arbejder redaktionen løbende med en forbedring af forside-indtrykket og det redaktionelle indhold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Midtsyd

Gram: Gå-fællesskab går fire aftener om ugen

Midtsyd

Klumme: Er du mon også en af dem?

Annonce