Annonce
Midtsyd

Moderniserer for 6,5 millioner: Kvickly i Vojens får make-over

Kvickly i Vojens bliver i denne tid invaderet af håndværkere, stiger og værktøj. Varehuschef Torben Dahlgaard tager det med sindsro og glæder sig til november, hvor butikken vil fremstå topmoderne og endnu mere bæredygtig. Foto: Mette Henriksen
Rådhuscentrets Kvickly investerer 6,5 millioner i varehusmodernisering.
Annonce

Vojens: - Der var engang, da det var nok at åbne døren for kunderne. Det er det ikke mere.

Sådan siger varehuschef i Kvickly i Vojens, Torben Dahlgaard, der efter 45 år i branchen, 29 år af dem i Vojens, stadig gerne holder døren for kunderne. Udover det er en tidssvarende, moderne og bæredygtig butik alfa og omega for, at kunderne vælger´en butik frem for en anden.

Seks år efter sidste større ombygning er Vojens-afdelingen derfor igen klar til et større håndværkerrykind.

- Det går forrygende her i butikken, både hvad angår omsætning og indtjening, og det går markant bedre end sidste år. Derfor investerer vi nu 6,5 millioner kroner i en større ombygning af varehuset. Mens hele indgangsområdet fik en tur i foråret, da vi lavede ny bagerafdeling, så er turen nu kommet til kosmetik- og køkken/boligafdelingen, som kommer til at få et helt nyt koncept. Og ikke mindst, så får vi installeret det nyeste indenfor kølemontre, fortæller Torben Dahlgaard, som uddyber:

- Det er et kæmpe projekt at installere nye kølemontre. For at undgå, at vi må lukke helt ned, vil de derfor blive skiftet ud i flere etaper. Det betyder, at vi under ombygningen ikke vil have helt det samme varesortiment, som vi plejer. Vi kommer også til at larme lidt, så vi håber på, at kunderne kan bære over med, at det de kommende uger ikke er helt, som det plejer i butikken, tilføjer Torben Dahlgaard, som regner med, at renoveringen er overstået medio november.

- De nye kølemontre er hentet hjem fra Italien og designmæssigt det nyeste indenfor området. Og ikke mindst genererer de en bæredygtig køling af varerne, tilføjer han.

Udover at de enkelte afdelinger får en gevaldig make-over, så er også et nyt frysehus og returflaskesystem på vej.

- Bagerafdelingen, der også leverer brød til Kvickly i Haderslev og flere lokale købmænd, har simpelthen svært ved at følge med og mangler kapacitet. Så derfor er et nyt frysehus en nødvendighed, som vi tager i samme omgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Ugens klumme: Sommerferie 2020

Annonce