Annonce
Midtsyd

Mor til fodboldpige Tilde fra Vojens: - Trænernes engagement under nedlukningen er guld værd

En løbetur med en holdkammerat eller fælles træning - hver for sig - betyder, at der er noget at se frem til i den tid, hvor vi ikke må ses og mødes. Foto: Timo Battefeld

VOJENS: 9-årige Tilde fra Vojens, der har spillet fodbold i tre år, er ikke i tvivl - hun savner fodbolden på græs og fællesskabet med de andre piger i Vojens BI.

Til gengæld er hun så heldig at have to trænere, der er både sjove og opfindsomme under nedlukningen. Og så er de ambitiøse på pigernes vegne.

Fodbold træning Vojens. Foto:Timo Battefeld

- Jeg synes det er lidt kedeligt at spille fodbold selv ude i haven her under nedlukningen. Derfor er det også dejligt at vi kan løbe sammen to og to, siger Tilde, der virkelig har taget trænernes udfordringer til sig.

- Tilde løber nok en tre kilometer hver anden dag – enten med os, eller med en anden fodboldpige, fortæller mor Sara Lundgaard, som er fuld af ros over trænernes engagement under nedlukningen.

- Det trænerne gør for pigerne er guld værd. At de fortsætter med at mødes virtuelt og giver dem nogle udfordringer betyder, at der er noget at glæde sig til under nedlukningen. Der er noget at se frem til. Og pigerne er jo mega-seje med alle de kilometer de allerede har tilbagelagt her i slutningen af måneden.

Annonce

Fniser over trænerne

Efterhånden har Tilde og hendes veninder fået så meget blod på tanden, at de slet ikke mere kan undvære løbeturene. Og allerede nu fniser de ved tanken om at deres fodboldtrænere nok kommer til at kvittere for pigernes store indsats med selv at skulle klare en stor udfordring - ret stor endda.

- Mads og Morten har jo lovet, at de laver en Tik Tok video, hvis vi løber det, vi har aftalt. Og så håber jeg, at vi får lov til at vælge, hvilken én det skal være. Så skal det nemlig være en af de rigtig svære, skraldgriner hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Uddannelseskonsulent: - Op på hesten igen

Annonce