Annonce
Midtsyd

Motionsevent indbragte 25.000 kroner til Forsamlingshuset

Lokalsamfundet i Hammelev, Styding og Ladegård snørede lørdag løbeskoene og bakkede op omkring motionseventen ”Sammen – hver for sig”. Fotoet er fra et tidligere løbsevent. Arkivfoto
Lokalsamfundet i Hammelev, Styding og Ladegård snørede lørdag løbeskoene og bakkede op omkring motionseventen ”Sammen – hver for sig”.
Annonce

HAMMELEV: Lørdag den 6. juni blev Hammelev Sogns Ungdomsforening og Hammelev Forsamlingshus fælles virtuelle motionsevent ”Sammen – hver for sig” afviklet i naturen omkring Hammelev – Ladegård og Styding. Formålet var at støtte frivilligheden i Hammelev, Styding og Ladegård.

- Det blev en helt fantastisk dag, hvor flagene vejrede på mange flagstænger. Selv om vejret ikke var det bedste, så var der rigtig mange der deltog i eventen som bestod af ”gå – løb eller cykel sammen – hver for sig”, siger Henning Thomsen på vegne af Hammelev Forsamlingshus.

- På Facebook kunne vi følge med i diverse tiltag i forbindelse med løbet. En kreativ video, som fortalte om HSUF byfest 2020, som ikke blev til noget, men at alle kan glæde sig til byfesten 2021, MTB Challenge løb til september og en opfordring og information om dagens event. Diætist Malene Iskov informerede om lækker mad, som kunne bestilles, og efterfølgende donerede hun overskuddet til forsamlingshuset. HSUF festudvalg udleverede gratis is til alle børn og voksne ved Hammelev hallen, tilføjer han.

Da dagen var slut og alle donationer og andelsbeviser blev talt sammen, var der et beløb på over 25.000 kroner, som var øremærket til Hammelev Forsamlingshus.

- Hammelev Forsamlingshus er overvældet over den helt utrolige opbakning fra lokalbefolkningen og siger hermed tusind tak.

- Det blev en helt fantastisk dag, hvor flagene vejrede på mange flagstænger. Selv om vejret ikke var det bedste, så var der rigtig mange der deltog i eventen som bestod af ”gå – løb eller cykel sammen – hver for sig”. Henning Thomsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Håndsrækning til nyt legeland i Arrild

Midtsyd

Klumme: Familien, der vinker

Midtsyd

- Du har gjort en forskel for eleverne

Midtsyd

Gram: Mandeklubben krolfer igen

Annonce