Annonce
Midtsyd

Claus fra Tøjeksperten: - Mundbind er en indkøbsdræber

Tøjekspertens anden halvdel, Svend Skøtt, optræder i butikkens Facebook-video. Budskabet er ikke til at tage fejl af: I Tøjeksperten kan man handle i trygge omgivelser. Screenshot: Mette Henriksen
I Toftlund har Handels- og Håndværkerforeningen lavet flere tryghedsskabende tiltag op til julehandlen for at få kunderne ind i butikkerne.
Annonce

TOFTLUND: Selv om også handlen i Toftlund har kæmpet for omsætningen, siden COVID-19 for alvor gjorde sit indtog herhjemme i foråret, så har man på ingen måde opgivet håbet om at få kunderne talstærkt tilbage i butikkerne. Og går det, som man håber, så må december måned meget gerne være en flot slutspurt indtægtsmæssigt efter et hårdt corona-år.

Senest er Handels- og Håndværkerforeningens 19 medlemsbutikker gået sammen om at lægge en video ud på byens Facebook-side som en slags teaser for, at der, udover en masse lækre varer, også venter kunderne en indkøbsoplevelse i trygge rammer med håndsprit i lange baner, afstandsafmærkninger og nogle steder endda gratis mundbind for glemsomme. Udover det har man samtidig lanceret en slogankonkurrence.

Det har medlemsbutikkerne sat i gang:

- En slogankonkurrence, som skal øge fokus på vigtigheden af at handle lokalt. Der er gavekort på spil.

- Videoteaser til byens Facebook-side, hvor de handlende byder indenfor i deres trygge indkøbsunivers

- Er med i Tønder Kommunes gratis webshop www.vihandlerlokalt-tk.dk

Budskaberne er sådan set ikke nye, men stadig aktuelle.

- Det ene er at sende et signal om, at hvis folk stadig vil have en masse gode, forskellige butikker og virksomheder i byen, så er det vigtigt, at de handler hos os. Det andet er, at vi stadig passer rigtig godt på kunderne, siger Claus Nielsen, medindehaver af Tøjeksperten i blandt andet Toftlund, og bestyrelsesmedlem i Handels- og Håndværkerforeningen.

Annonce

Optimistiske

- Det hele står og falder med, om kunderne husker at handle lokalt, tilføjer Claus Nielsen, der ser kravet om mundbind som én af de største udfordringer i kampen om at få kunderne tilbage i de fysiske butikker. Det samme gælder retningslinjerne for forsamlinger.

- Mundbindene er en indkøbsdræber. Siden lovkravet kom, kan vi konstatere, at folk går meget målrettet efter det, de skal i butikken. Det er hurtigt ind og ud igen, så mundbindet kan komme af. Og er der ingen fester, så gider folk heller ikke købe tøj til det, uddyber han.


Mundbindene er en indkøbsdræber. Siden lovkravet kom, kan vi konstatere, at folk går meget målrettet efter det de skal i butikken. Det er hurtigt ind og ud igen, så mundbindet kan komme af.

Claus Nielsen, Tøjeksperten


- Når man hører, at nethandlen er steget med raketfart i år, så kan jeg godt blive bekymret. På den anden side kan det godt lade sig gøre. Her i butikken kan vi eksempelvis se tilbage på en rigtig god Black Friday, så optimismen er stadig i behold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce